Jeep Compass με οικογενειακό μπόνους 

Δείτε την τιμή  

Jeep Compass οικογενειακό μπόνους

Η Jeep, επέλεξε τις πλέον κατάλληλες εκδόσεις από πλευράς κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, έτσι ώστε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους. Ιδανική επιλογή αποτελούν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές (320-380Nm στις 1.750σ.α.λ.), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας.

Η υψηλή απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (20.000χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.Αντίστοιχα οι επιλεγμένες εκδόσεις για τρίτεκνες οικογένειες, χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle) έτσι ώστε, τόσο στις καθημερινές διαδρομές, όσο και στις μεγαλύτερες αποδράσεις, όλη η οικογένεια να απολαμβάνει κορυφαίο επίπεδο άνεσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200ευρώ. Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top