Έναρξη παραγωγής για τη νέα BMW Σειρά 4 Coupé

Δείτε τους κινητήρες και την τιμή 

BMW Σειρά 4 Coupé

Λανσάρισμα στην παραγωγή γιόρτασαν πέντε νέα μοντέλα στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing. Πρώτη είναι η BMW Σειρά 4 Coupé, η οποία συνεχίζει την παράδοση του sports coupé στο εργοστάσιο της BMW στην Κάτω Βαυαρία με τον εξατομικευμένο και σπορ χαρακτήρα της.Η νέα BMW Σειρά 4 χρησιμοποιεί ευφυή δομή ελαφρού βάρους που υποστηρίζει τη μοναδική σπορ συμπεριφορά της: Το καπό, τα εμπρός πλαϊνά πάνελ και οι πόρτες της νέας BMW Σειράς 4 Coupé κατασκευάζονται από αλουμίνιο στο τμήμα πρεσών του Dingolfing. Βασικά εξαρτήματα του πλαισίου προέρχονται από το παρακείμενο εργοστάσιο του BMW Group, Plant 02.10: Η μονάδα παραγωγής εξαρτημάτων του Dingolfing προμηθεύει το εργοστάσιο οχημάτων με γαλβανισμένες βάσεις στον εμπρός άξονα, εμπρός και πίσω άξονα και κεντρικό άξονα μετάδοσης.


Μία BMW M440i xDrive Coupé  θα κάνει το ντεμπούτο της στην κορυφή της γκάμας. Ο πανίσχυρος εξακύλινδρος εν σειρά βενζινοκινητήρας 275 kW/374 hp προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, επιταχύνοντας το όχημα από 0 στα 100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα. Δύο τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες και ένας τετρακύλινδρος diesel θα διατίθενται από τον Οκτώβριο του 2020 που θα λανσαριστεί το μοντέλο στην αγορά. Δύο εξακύλινδροι εν σειρά κινητήρες diesel θα πλαισιώσουν επίσης τη γκάμα το Μάρτιο του 2021.


Η σχεδίαση εσωτερικού και οι επιλογές εξοπλισμού στοχεύουν εμφανώς σε μία συναρπαστική  οδηγική εμπειρία. Η νέα BMW Σειρά 4 Coupé εφοδιάζεται με αναδιπλούμενη επέκταση ζώνης ασφαλείας και παρμπρίζ με ακουστικό κρύσταλλο (στάνταρ). Το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 4 Coupé στην παγκόσμια αγορά θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020, με τιμή εκκίνησης από 45.800 ευρώ.


Την ίδια στιγμή, ξεκινά η παραγωγή για αναβαθμισμένα μοντέλα της BMW Σειράς 5 Sedan, όπως η BMW M5 και η BMW Σειρά 5 Touring. Όλα τα οχήματα με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες θα προσφέρουν τώρα πιο αιχμηρή σχεδίαση, αλλά και πολύ αποδοτική ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt – διασφαλίζοντας βελτιωμένες επιδόσεις με μικρότερη κατανάλωση και αυξημένη οδηγική άνεση.

Εξίσου ωφελείται και η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo, η οποία εντυπωσιάζει τους πελάτες με τις εξαιρετικές της ικανότητες σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top