«Traction»: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

Συντονιστείτε την Κυριακή 28/6/20 στις 14:10 στο Star

H θρυλική εκπομπή TractioN φιλοξενεί τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και παρουσιάζει τη νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη, Mercedes EQC. O χρυσός μας Ολυμπιονίκης στους κρίκους, μας μεταφέρει την εμπειρία του από την πρώτη του επαφή με την EQC, καθώς είχε την ευκαιρία να την οδηγήσει, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Όσλο της Νορβηγίας! 

«Traction»: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Χρήστο Λούλη

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    DS 7 E-Tense 4X4: O Μάνος Στεφανής, o Βασίλης Τσακίρογλου και η Ινώ Στεφανή, μας παρουσιάζουν την plug-in hybrid έκδοση του πολυτελούς DS 7 Crossback E-Tense 4x4, με τη μοναδική φινέτσα και άνεση.

➢    Hyundai Kona 1.0 & Kona Hybrid: Τα «δίδυμα» Kona, είναι ουσιαστικά ένα μοντέλο, που διατίθεται και στη χώρα μας τόσο με τον 1000άρη turbo κινητήρα βενζίνης, όσο και στην έκδοση hybrid, όντας εξοπλισµένο µε ένα παράλληλης διάταξης υβριδικό σύστηµα. 

➢    Skoda Kamiq CNG: Η Ινώ Στεφανή με τον Θωμά Χούντρα μας συστήνουν το νέο κόμπακτ SUV της Skoda, που έχει σχεδιαστεί εσωτερικά από τον έλληνα designer Δημήτρη Δαρκούδη και διατίθεται στην έκδοση G-TEC με τον κινητήρα φυσικού αερίου. Συνέπεια αυτού το κόστος σε καύσιμο να είναι εξαιρετικά χαμηλό, όπως άλλωστε και οι τιμές των ρύπων.

➢    Yamaha X-Max Tech Max: Το νέο ΧΜΑΧ 300 Τech ΜΑΧ  δανείζεται από την αύρα του πολυτελούς ΤΜΑΧ 560 και διευρύνει την γκάμα των πολυτελών scooter της εταιρείας. Φινίρισμα, προσοχή στη λεπτομέρεια και επιδόσεις, συνηγορούν στο βαρύ "τίτλο τιμής" ώστε να διεκδικήσει τα ηνία σε μια κατηγορία "φωτιά", λόγω δημοτικότητας και ευχρηστίας...

➢    Drone Pilot School: Η εξέλιξη και η ραγδαία ανάπτυξη της χρήσης των drones απαιτεί υπευθυνότητα και γνώση. Ο «δάσκαλος» Λευτέρης Ρηγάτος, εξηγεί στον Μάνο Στεφανή και τον Θωμά Χούντρα, τους κανονισμούς, που διέπουν σήμερα τη χρήση των drones, ενώ τους αναλύει όσα θα συναντήσουμε σταδιακά στο μέλλον, γύρω από αυτή την τεχνολογία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Traction»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top