Εύκολη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Fiat Chrysler Automobiles 

Πρόσβαση σε περισσότερα από 130.000 σημεία φόρτισης 

Fiat Chrysler Automobiles  Digital Charging Solutions GmbH  φόρτιση

Η νέα συμφωνία επιβεβαιώνει τη δέσμευση της FCA να δημιουργεί και να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες ώστε να κάνει πιο εύκολη και πρακτική τη χρήση των ηλεκτρικών και Plug-in Hybrid οχημάτων, ειδικά για τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade και Compass 4xe, το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, καθώς και όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid μοντέλα του Ομίλου FCA.


Σύντομα οι οδηγοί των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) θα απολαμβάνουν ακόμα μια ευκολία στην καθημερινότητα τους. H FCA και η Digital Charging Solutions GmbH, συμφώνησαν οι χρήστες των μοντέλων του Ομίλου να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο πρόγραμμα “My Easy Charge”, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σύνδεσης με το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης σε όλο τον κόσμο.Με μία μόνο εφαρμογή και μία χρεωστική κάρτα, το πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 130.000 σημεία φόρτισης στην Ευρώπη. Παράλληλα με την εγγραφή στην υπηρεσία οι χρήστες θα χρησιμοποιούν και την πλατφόρμα “My Easy Charge” που θα παρέχει πληροφορίες, χάρτες με τους σταθμούς φόρτισης, προγραμματισμό διαδρομών και βέβαια ενεργοποίηση-χρήση του σταθμού φόρτισης.


Η DCS επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο φόρτισης και έτσι οι χρήστες του “My Easy Charge” θα έχουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επιλογών για τη φόρτιση του οχήματος τους.Το τμήμα e-Mobility της Fiat Chrysler Automobiles έχει σαν στόχο την προώθηση  της εναλλακτικής αυτοκίνησης. Για αυτό το λόγο η FCA έχει εξελίξει ένα «οικοσύστημα» σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, έτσι ώστε η χρήση των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων να γίνει πιο πρακτική και προσιτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top