Το Fiat Concept Centoventi κατακτά και τον τίτλο “Best Concept Car” 

Επαναστατικό και έξυπνο  

Fiat Concept Centoventi “Best Concept Car” 

Ακόμα μια επιτυχία για το Fiat Concept Centoventi, το οποίο κατέκτησε το βραβείο “Concept Car” της χρονιάς στο πλαίσιο του θεσμού Car Design Awards, ο οποίος διοργανώνεται από το εξειδικευμένο σε θέματα σχεδιασμού αυτοκινήτων Car Design News.

Οι 18 επικεφαλής κέντρων σχεδιασμού που συνέθεσαν τη φετινή κριτική επιτροπή, δήλωσαν: «πρόκειται για ένα επαναστατικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του αρχιτεκτονική και την έξυπνη χρήση των υλικών και χρωμάτων».

Σύμφωνα με τα λόγια της κριτικής επιτροπής, «είναι ένα επαναστατικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του αρχιτεκτονική και την έξυπνη χρήση των υλικών και των χρωμάτων».Η κριτική επιτροπή του Car Design News (CDN) αποτελείται από 18 Επικεφαλής κέντρων σχεδιασμού που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Παράλληλα στο εσωτερικό τα στοιχεία κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν εύκολα και γρήγορα επιτρέποντας τη διαμόρφωση των θηκών και των διαθέσιμων χώρων. Ακόμα και η αυτονομία μπορεί να διαμορφωθεί χάρη στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική των μπαταριών, επιτρέποντας στο χρήστη να αλλάζει την αυτονομία του οχήματος από τα 100 έως και τα 500χλμ.


Με την παρουσίαση του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, το Fiat Concept Centoventi προσέγγισε με έναν πρωτοποριακό τρόπο την ηλεκτροκίνηση. Μινιμαλιστικό και πλήρως προσαρμόσιμο σε κάθε στάδιο της ζωής του ξεκινά από μια βασική έκδοση, η οποία στη συνέχεια μπορεί να εξατομικευτεί μέσω του προγράμματος “4U” με την επιλογή μεταξύ 4 καλυμμάτων για την οροφή, 4 προφυλακτήρων, 4 σχεδίων για τους τροχούς και τέσσερα φιλμ καλύμματος του αμαξώματος.


Το νέο βραβείο έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθμες βραβεύσεις του Fiat Concept Centoventi, οι οποίες περιλαμβάνουν και τα “Red Dot Award 2019” και “Trophées Argus 2020.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top