Που μπορείτε να βρείτε εγγυημένα μεταχειρισμένα Fiat 

Αυτοκίνητα ενός έτους με λίγα χιλιόμετρα

Εγγυημένα μεταχειρισμένα Fiat

Καλύπτοντας σε απόλυτο βαθμό τις ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η Fiat, δημιούργησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα All-Inclusive, έτσι ώστε να προσφέρει ένα σχεδόν καινούργιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα επιτρέπουν  στον υποψήφιο αγοραστή να απολαμβάνει το ίδιο επίπεδο σιγουριάς, όπως και στην περίπτωση που θα αγόραζε ένα ολοκαίνουργιο όχημα.

Τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Fiat All-Inclusive είναι μόλις ενός έτους (2019) με περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων (<19.000), προσφέροντας μεγάλο χρονικό ορίζοντα χρήσης στον κάτοχο.Με το Fiat All-Inclusive τα αυτοκίνητα απολαμβάνουν πλήρη εργοστασιακή εγγύηση Fiat , αλλά και οδική βοήθεια μέχρι το 2024! Η συγκεκριμένη παροχή είναι μάλιστα μεταβιβάσιμη σε περίπτωση που ο αγοραστής αποφασίσει να πουλήσει το αυτοκίνητο, αποτελώντας ένα επιπλέον στοιχείο προστιθέμενης αξίας του οχήματος.  
Ενώ συνήθως η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με χρηματοδότηση συνεπάγεται υψηλό επιτόκιο, μέσω της FCA Bank το πρόγραμμα Fiat All-Inclusive προσφέρει χρηματοδότησης με επιτόκιο μόλις 7,95%, σημαντικά χαμηλότερο από τον ισχύοντα μέσο όρο της αγοράς. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει την αποπληρωμή της 1ης δόσης από το 2021.  

Παράλληλα σε κάθε περίπτωση αποκτά ένα αυτοκίνητο με πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας για ολόκληρο το 2020, καθιστώντας την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος Fiat αποκλειστικά από το επίσημο δίκτυο διανομέων, εξαιρετικά συμφέρουσα.Κάθε αυτοκίνητο του προγράμματος All-Inclusive έχει συντηρηθεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές, έχει σφραγισμένο βιβλίο service με βεβαίωση χιλιομέτρων, ενώ προ της παράδοσης θα έχει πραγματοποιηθεί και το service για το 2020 έτσι ώστε ο αγοραστής να μην χρειαστεί περαιτέρω συντήρηση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Με το Fiat All-Inclusive ο αγοραστής παραλαμβάνει το σφραγισμένο Βιβλίο συντήρησης από τον επίσημο διανομέα με βεβαίωση χιλιομέτρων και 1ης ταξινόμησης του οχήματος στην Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι ασφαλής για την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα που έχει ήδη το επιλεγμένο μεταχειρισμένο όχημα.Πριν την παράδοση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο νέο του ιδιοκτήτη, το πρόγραμμα Fiat All-Inclusive περιλαμβάνει διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης των εξωτερικών επιφανειών και της καμπίνας του αυτοκινήτου. Κατά την παράδοση ο αγοραστής παραλαμβάνει και την αντίστοιχη βεβαίωση απολύμανσης για να είναι σίγουρος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top