Η επόμενη γενιά Mokka αποκαλύπτει το νέο "πρόσωπο" της Opel

Σήμα κατατεθέν όλων των μοντέλων που έρχονται

Opel Mokka Νέο Πρόσωπο

Το επόμενο Opel Mokka θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα ενσαρκώνει το νέο πρόσωπο της γερμανικής μάρκας. Η ομάδα του Mark Adams, αντιπροέδρου σχεδίασης της Opel δημιούργησε ένα νέο, μοναδικό εμπρός τμήμα – το Opel Vizor. Θυμίζοντας full-face κράνος, μία προστατευτική μάσκα που ενσωματώνει τη γρίλια, τους προβολείς και το έμβλημα της μάρκας σε μία μονάδα αποτυπώνει το νέο πρόσωπο της Opel.Η θρυλική πρώτη γενιά Opel Manta αποτέλεσε πηγή έμπνευσης αυτού του κομψού χαρακτηριστικού: για το νέο Mokka, οι σχεδιαστές κυριολεκτικά επανασχεδίασαν τη μάσκα του Manta με τους δίδυμους προβολείς σε μία μαύρη επιφάνεια, πλαισιωμένη από μία λεπτή, χρωμιωμένη μπορντούρα.

Το θρυλικό έμβλημα του κεραυνού της Opel κυριαρχεί υπερήφανα στο κέντρο. Αποπνέει καθαρότητα, ακρίβεια και τεχνική αρτιότητα, όντας πλήρως εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία του νέου Mokka το οποίο θα διαθέτει μόνο υψηλής ποιότητας φώτα LED και την τελευταία γενιά προβολέων IntelliLux LED matrix – πραγματικά αξιοσημείωτο στοιχείο για την κατηγορία. Το Opel Vizor θα γίνει σήμα κατατεθέν όλων των μοντέλων Opel κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020 φιλοδοξώντας να συγκεντρώνει ακόμα περισσότερες κορυφαίες τεχνολογίες.
Το νέο πρόσωπο της Opel ακολουθεί τη φιλοσοφία της πυξίδας.

Η επόμενη γενιά Mokka θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη  νέα ταυτότητα για την εμπρός και πίσω όψη των μελλοντικών μοντέλων Opel. Στο. Στο λογότυπο - πυξίδα, δύο άξονες τέμνονται με το σήμα του κεραυνού της Opel στη μέση, επομένως το λογότυπο της μάρκας γίνεται κυρίαρχο στοιχείο περισσότερο από ποτέ. Η πιο έντονη και καθαρή πτυχή στο καπό, που αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των τελευταίων Opel, συνεχίζεται κάτω από τον ‘κεραυνό’ και ορίζει τον κάθετο άξονα. Το κλασικό γραφικό σχήματος φτερού των φώτων ημέρας, που επίσης θα διατηρήσουν όλα τα μελλοντικά μοντέλα Opel, αντικατοπτρίζει τον οριζόντιο άξονα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top