Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Fiat Professional E-Ducato

 Δείτε ποια είναι η αυτονομία του 

Fiat Professional E-Ducato

Το Fiat Professional E-Ducato: 100% Ducato, 100% Ηλεκτρικό .Είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος που διαθέτει και η συμβατική έκδοση (Van, Chassis Cab και μεταφοράς προσωπικού.Στο Van ο ωφέλιμος όγκος και το ωφέλιμο βάρος διατηρούνται αναλλοίωτα σε σχέση με τα υπόλοιπα Ducato (όγκος: από 10 έως και 17 κ.μ., βάρος: έως 1.950 κιλά.


Το Ε-Ducato θα προσφέρει την επιλογή συστοιχιών μπαταριών με αυτονομία από 200 έως 330 χιλιόμετρα.Μέγιστη ισχύς 90 kW και μέγιστη ροπή 280 Nm.Οι επιλογές όσον αφορά στη χωρητικότητα των μπαταριών είναι από 47 έως 79 kWh, ενώ συνολικά υπάρχουν 4 επιλογές φόρτισης σε δίκτυα με συνεχές ή εναλλασσόμενο ρεύμα. Παράλληλα οι συστοιχίες των μπαταριών του E-Ducato διαθέτουν και μια πρωτοποριακή λύση όπου ακόμα και στην περίπτωση αστοχίας μια συστοιχίας η παροχή ρεύματος στο όχημα συνεχίζεται κανονικά.


Η τελική ταχύτητα του E-Ducato περιορίζεται στα 100χλμ./ώρα με στόχο την ιδανική κατανάλωση ενέργειας, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 90kW και 280Nm ροπής. Μέσω του συστήματος πολυμέσων του οχήματος ο οδηγός μπορεί να ελέγχει όλες τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, να επιλέγει το πρόγραμμα λειτουργίας (π.χ. για μέγιστη αυτονομία ή μέγιστη ισχύ), αλλά και να ελέγχει το αυτοκίνητο κατά τις ώρες στάθμευσης/φόρτισης ενεργοποιώντας π.χ. το σύστημα κλιματισμού από απόσταση.

Σύντομα το E-Ducato θα έρθει να συμπληρώσει την έκδοση Ducato CNG (φυσικό αέριο), δημιουργώντας την πλέον φιλική προς το περιβάλλον γκάμα επαγγελματικών μοντέλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top