Παρακολουθείστε την αυτονομία των Corsa-e και Grandland X Plug-in-Hybrid

Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής “myOpel”

Εφαρμογή “myOpel”

Πόση αυτονομία μου απομένει; Πώς μπορώ να φορτίσω το Opel Corsa-e ή το Grandland X Plug-in-Hybrid όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και πως μπορώ απλά να ρυθμίσω εκ των προτέρων την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα; Με την  νέα εφαρμογή “myOpel” και ένα smartphone, μαθαίνετε την κατάσταση φόρτισης,  επιλέγετε την ώρα φόρτισης και  ενεργοποιείτε το σύστημα κλιματισμού (A/C) ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή “myOpel” στέλνει επίσης υπενθυμίσεις για σημαντικά ραντεβού, όπως επισκέψεις στο συνεργείο.

Η δεύτερη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου αφορά στη διαχείριση φόρτισης. Όταν το Corsa-e ή το Grandland X Plug-in-Hybrid είναι συνδεδεμένα, οι χρήστες μπορούν να ορίζουν μία συγκεκριμένη ώρα για την έναρξη της φόρτισης. Έτσι, εάν γίνεται χρήση νυχτερινού ρεύματος, προκύπτει σημαντικό οικονομικό όφελος για τον καταναλωτή.

Το Corsa-e όπως και το Grandland X Plug-in-Hybrid περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού (A/C) στο βασικό εξοπλισμό του, που μπορεί να προγραμματίζεται μέσω της εφαρμογής “myOpel”. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται ‘preconditioning’ και επιτρέπει τη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του οχήματος πριν ξεκινήσει το ταξίδι, ανεξάρτητα εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10 ή +30 βαθμοί Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top