Η Automotivo Α.Ε.Β.Ε. δώρισε ιατρικές μάσκες στο EKAB

Συμπαράσταση στο έργο των διασωστών   

Automotivo Α.Ε.Β.Ε.  δωρεά ιατρικές μάσκες ΕΚΑΒ

Η Automotivo Α.Ε.Β.Ε., το νέο και δυναμικό μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia στα Β. Προάστια της Αττικής, με αίσθημα βαθιάς εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης και πρωτοβουλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Θωμά Τρομπούκη, προχώρησε στην παραχώρηση υγειονομικού υλικού στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

 
Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, επί της Λ. Κηφισιάς 278 στο Χαλάνδρι, ο Γενικός Διευθυντής της Automotivo A.E.B.E. κ. Σπύρος Σάκκας, παρέδωσε στον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, κ. Γιώργο Μαθιόπουλο και τον Αντιπρόεδρο, κ. Θεοφάνη Τσιατσιάνη, 500 ιατρικές μάσκες. Οι μάσκες κατασκευάστηκαν από ελληνική βιοτεχνία και είναι πλενόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες.

Σκοπός της ενέργειας, είναι η ενίσχυση του προσωπικού του  ΕΚΑΒ με απαραίτητο υγειονομικό υλικό που θα το βοηθήσει να παραμείνει προστατευμένο και υγιές στον καθημερινό αγώνα που δίνει στην πρώτη γραμμή, τόσο ενάντια στη διασπορά και καταπολέμηση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όσο και, παράλληλα, κατά την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των υγειονομικών αναγκών, που συνεχίζουν σε καθημερινή βάση. Οι δράσεις αλληλεγγύης του Groupe Renault και στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και ενωμένους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top