Τα απίστευτα συστήματα του Nissan LEAF που σας κάνουν την ζωή εύκολη

Η ασφάλεια είναι το πρώτο μέλημα

Nissan LEAF σύστημα ProPILOT

Το σύστημα ProPILOT της Nissan κάνει τα πάντα πιο εύκολα: από την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης μέχρι τη διατήρηση της σωστής απόστασης στον αυτοκινητόδρομο. Αναλαμβάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας. Συγκεκριμένα διατηρεί την ταχύτητα ,επιταχύνει για σας, κρατάει στην λωρίδα σας , στρίβει για εσάς, φρενάρει για εσάς αν αφαιρεθείτε. Ακόμη το NISSAN PROPILOT PARK τελείωνει τον εφιάλτη της στάθμευσης σε δύσκολους χωρους καθώς χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, χωρίς να στρίβετε το κεφάλι σας. Το Nissan LEAF παίρνει τον ελεγχο  και παρκάρει χώρις δυσάρεστες συνέπειες. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τα συστήματα που σας γλυτώνουν στις δύσκολες στιγμές. 

Προκειμένου να σας υποστηρίξει στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, το Intelligent Emergency Braking παρακολουθεί συνεχώς την ταχύτητα  και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Θα σας ενημερώσει όταν πρέπει να επιβραδύνετε και θα εφαρμόσει τα φρένα προκειμένου να αποφευχθούν ή να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από ένα ατύχημα ή αν διαπιστώσει τη διέλευση πεζού.


Με τέσσερις κάμερες που σας προσφέρουν μια εικονική προβολή του Nissan LEAF σας κατά 360°, καθώς και εικόνες απο εμπρός, πίσω και πλάγια, οι ελιγμοί γίνονται παιχνίδι. Και αν υπάρχουν γύρω σας κινούμενα αντικείμενα, θα λάβετε επίσης μια φωτεινή προειδοποίηση στην οθόνη.

Μείνετε εντός των ορίων ταχύτητας χάρη στο έξυπνο σύστημα αναγνώρισης κυκλοφοριακών σημάτων. Ανιχνεύει τα οδικά σήματα και εμφανίζει το όριο ταχύτητας στην ψηφιακή οθόνη πληροφοριών του νέου Nissan Leaf, καθώς οδηγειτε.Θέλετε να μάθετε τι έρχεται από πίσω; Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος του Nέου Nissan LEAF, ανιχνεύουν οχήματα που σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά και σας δίνουν μια πλήρη εικόνα.

Αλλαγή λωρίδων με ασφάλεια. Το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Warning) παρακολουθεί την περιοχή των τυφλών σημείων γύρω σας και σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει ένα όχημα που κρύβεται εκεί.Το Intelligent Trace Control "διαβάζει" την κατάσταση και, αν χρειαστεί, μπορεί να φρενάρει κάθε τροχό ξεχωριστά για να σας βοηθήσει να στρίψετε ομαλά στις γωνίες.

Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε  την εσωτερική θερμοκρασία στην καμπίνα του Nissan LEAF, να ελέγξετε  τη φόρτιση και να δείτε την εμβέλεια του οχήματός σας: όλα είναι δυνατά με την εφαρμογή NissanConnect EV. Ρυθμίστε την καμπίνα στην τέλεια θερμοκρασία πριν εισέλθετε, λάβετε ειδοποίηση όταν το όχημά σας είναι πλήρως φορτισμένο, χάρη στις συνεχείς ενημερώσεις απευθείας στο κινητό σας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top