H Mitsubishi και ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler

Χορηγός στην προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα

Mitsubishi Gerard Butler  Σαρακάκης

Στο διάστημα 10-15 Μαρτίου 2020, με κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα και της κας Ρόης Δανάλη-Αποστολοπούλου, ο κορυφαίος σύγχρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία των ‘300’, κ. Gerard Butler, ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τη Σπάρτη μαζί με τους σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en), και Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer). Μαζί τους και ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane (Titanic, Cleopatra, Back to the Future), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της Αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας 

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τη Mitsubishi Motors υποστήριξαν την πρωτοβουλία παρέχοντας τα αυτοκίνητα με τα οποία μετακινήθηκαν οι αστέρες και οι παραγωγοί του Hollywood καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα. Τα SUV της Mitsubishi, Outlander Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) και Eclipse Cross καθώς και το pick-up L200 ήταν ο στόλος που εξυπηρέτησε τους διάσημους καλεσμένους και τους συνεργάτες τους στις μετακινήσεις τους.  

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα επισκέφθηκαν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ξεναγήθηκαν παρόντος του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Στο γεύμα εργασίας που παρατέθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλου (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών), οι Αμερικανοί παραγωγοί και σταρ ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας για τις προνομιακές διατάξεις που ευνοούν τις κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας.


O Gianni Nunnari, παραγωγός των «300» με πρωταγωνιστή τον Gerard Butler, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει στο προσεχές μέλλον να γυρίσει 3 ταινίες με θέμα την Eλλάδα και συγκεκριμένα: μια ταινία, η οποία θα εστιάζει στην επιστροφή του Oδυσσέα στην Iθάκη μετά την Tροία και την «Oδύσσεια», την συνέχεια των «300» ή «300 III», καθώς και αυτή των «Immortals» ή «Immortals II». Tο ίδιο «ζεστός» για κινηματογραφικές παραγωγές στην Eλλάδα με ευρύτερη θεματολογία εμφανίσθηκε και ο Alan Siegel. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top