Traction: Ο Κ. Στεφανής τεστάρει το Leaf της Nissan με τον Μ. Λεβεντογιάννη

Την Κυριακή 03/03/2020 στις 14:10 στο Star

Ο Κώστας Στεφανής μοιράζεται με τον ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη το Leaf, το πρωτοπόρο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Nissan, το οποίο αποτελεί την τεχνολογική αιχμή του Ιάπωνα κατασκευαστή. 

Traction: Η Τζώρτζια Γεωργίου τα λέει... «κυπριακά» με τον Κώστα Στεφανή

Traction: Ο Κώστας Στεφανής συνάντησε την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Ο Μιχάλης, καθώς δεν οδηγεί αυτοκίνητο, απολαμβάνει την βόλτα και τις αθόρυβες μετακινήσεις, που προσφέρει ένα τέτοιο όχημα, από τη θέση του συνοδηγού.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Mercedes-AMG CLA 45 S: Ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ Στεφανή, ανακαλύπτουν τις δυνατότητες της νέας Μercedes-AMG CLA 45 S, που διαθέτει τον δυνατότερο δίλιτρο κινητήρα αυτοκινήτου παραγωγής με 421 ίππους.

➢ Mitsubishi Outlander PHEV: Ο Μάνος Στεφανής, ο Θωμάς Χούντρας και η Ινώ Στεφανή, ανακαλύπτουν το πρώτο plug-in υβριδικό SUV στον κόσμο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο με συμβατικό θερμικό κινητήρα. Ξεχωρίζει για την οικονομία του, τη μόνιμη τετρακίνηση και τους πολλούς χώρους.

➢ Ferrari F8 Tributo: Η πιο ισχυρή και πιο προηγμένη τεχνολογικά Ferrari με κινητήρα V8, που παρήγαγε ποτέ το Μαρανέλο! Ένα κινούμενο γλυπτό με 720 ίππους!
 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top