Αυτό το Navara δεν ..."παίζεται" 

Πιο σκληροτράχηλο από ποτέ 

Nissan Navara OFF-ROADER AT32

Αποτελώντας προϊόν συνεργασίας της Nissan  και της Arctic Trucks, μια Ισλανδικής εταιρείας  που ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων 4WD για αποστολές στα πιο δύσβατα εδάφη του κόσμου , το ανανεωμένο Navara OFF-ROADER AT32 διαθέτει πλήρη θωράκιση στο κάτω μέρος του αμαξώματος από αναβαθμισμένα υλικά αλουμινίου, με βελτιωμένο σχήμα,  για πληρέστερη προστασία του κινητήρα, του συστήματος  μετάδοσης, καθώς και της δεξαμενής του καυσίμου.

  
 Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί και νέα ελαστικά 31,6 ιντσών, βελτιώνοντας  την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, αλλά και την κύλιση στον δρόμο, χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητά του στα δύσβατα εδάφη. Οι ειδικές ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σατέν χρώμα διαθέτουν  διπλές βαλβίδες, για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών, όταν το όχημα μετακινείται σε διαφορετικές επιφάνειες.  
 Άλλα βασικά χαρακτηριστικά που υιοθετήθηκαν από το προηγούμενο Navara OFF-ROADER AT32, περιλαμβάνουν τα ειδικά “φτερά” στους θόλους των τροχών, που  προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία του αμαξώματος κατά την ακραίες συνθήκες  οδήγησης εκτός δρόμου, καθώς και την βελτιστοποιημένη ανάρτηση της  Bilstein.

Την εμφάνιση του μοντέλου πλαισιώνουν τα ειδικά σήματα στα μπροστινά “φτερά”, στα πλαϊνά σκαλοπάτια,  στους τροχούς, στην πίσω πόρτα και στους λασπωτήρες.  Για τους τυχερούς ιδιοκτήτες που χρειάζεται να ανταπεξέλθουν σε ακραίες διαδρομές, ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει και ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού. Η εισαγωγή αέρα με snorkel είναι και αυτή διαθέσιμη, αυξάνοντας τη δυνατότητα βύθισης του Navara στο τεράστιο μέγεθος των 800mm!   Το Navara OFF-ROADER AT32 διατηρεί τις προηγμένες τεχνολογίες από την  έκδοση N-Guard (στην οποία και βασίζεται), όπως το Hill Start Assist, το Hill Descent Control, το Intelligent Emergency Braking και το Intelligent Around View Monitor. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top