Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Space Star

Κινητήρες 

Mitsubishi Space Star 2020 νέα γενιά

Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2019) εκ των οποίων 205.264 στην Ευρώπη – το αποδοτικό Space Star της MMC ανανεώνεται αισθητικά και λειτουργικά, ώστε να αποτελέσει μία cool αλλά λογική εναλλακτική πρόταση για τους Ευρωπαίους πελάτες, συνδυάζοντας Ιαπωνική αξιοπιστία και νέα χαρακτηριστικά ADAS. 


Το νέο μοντέλο έρχεται με  3-κύλινδρους βενζινοκινητήρες (1.0 L / 71 ps / 88 Nm και 1.2 L / 80 ps / 106 Nm) με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC της Mitsubishi Motors και σύστημα Auto Stop & Go (ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, οι αποδοτικοί κινητήρες του Space Star συνδυάζονται με ένα εξίσου αποδοτικό, νέο 5-τάχυτο κιβώτιο ή το INVECS-III CVT. (μόνο με τον κινητήρα 1.2 L το δεύτερο) .Για το 2020, οι μηχανικοί της MMC ενσωμάτωσαν έναν πολύ αποδοτικό εναλλάκτη 130A και νέες σχέσεις μετάδοσης για το κιβώτιο 5 M/T. 


Για το 2020, το Space Star εφοδιάζεται με το σύστημα Smartphone-linked Display Audio (SDA) της MMC. Διαθέσιμο σε 16 διαφορετικές γλώσσες, προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες που συναντάμε στα μεγαλύτερα μοντέλα MMC (πλοήγηση, τηλέφωνο, μουσική,…) με πρόσβαση μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής WVGA 7” και δυνατότητες USB (video & μουσική), λειτουργία DAB και την ασφάλεια μιας κάμερας οπισθοπορείας. Για το 2020, η Νέα Γενιά Space Star φέρνει ασφάλεια μεγάλου αυτοκινήτου στη μικρή κατηγορία, με χαρακτηριστικά Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) σπάνια για την κατηγορία A: σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών - Forward Collision Mitigation ,Lane Departure Warning system (LDW) ,αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (AHB) ,κάμερα οπισθοπορείας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top