Εορταστικό Traction: Ο Κώστας Στεφανής μας ταξίδεψε στο Goodwood Revival

Κάθε Κυριακή στις 14.15 στο Star

Σε εορταστικό κλίμα ήταν το 5o επεισόδιο του TRACTION, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Ο Κώστας Στεφανής, στο καθιερωμένο ταξίδι του στο Goodwood Revival, ένα μοναδικό ετήσιο γεγονός στον κόσμο του αυτοκινήτου, μέσω της «χρονοκάψουλας του TRACTION», μας ταξίδεψε πολλές δεκαετίες πριν, γεμίζοντας τη γιορτινή περίοδο με τι άλλο; Μα με παραμυθένιες εικόνες, σπάνιους ήχους και μοναδικά χρώματα!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:
➢    Mercedes-Benz CLA: Το πιο προσιτό και νέο coupe μοντέλο της Mercedes ξεχωρίζει με τη σπορ γραμμή του, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν νέα συστήματα και τεχνολογίες. Ο Μάνος Στεφανής και η Ινώ Στεφανή τα ανακαλύπτουν και σας τα παρουσιάζουν ενδελεχώς!
➢    Renault Alpine A110: Ο Κώστας Στεφανής συναντά στο Παρίσι την αναβίωση του θρύλου, που ακούει στο όνομα Alpine και οδηγεί το εντυπωσιακό διθέσιο δημιούργημα της Renault σε υπέροχες διαδρομές. Παράλληλα, το 2019 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τη γαλλική μάρκα αφού συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την πρώτη της νίκη στους αγώνες της Formula 1. O Rene Arnoux, παλαίμαχος πιλότος F1 της Renault, μίλησε στην κάμερα του TRACTION.
➢    Nissan X-Trail: Ο Θωμάς Ευθυμίου προσπαθεί να μυήσει την Ινώ στην οικογενειακή φιλοσοφία, ενώ εκείνη ταυτόχρονα τον εισάγει στις αρετές του trail τρεξίματος…

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top