To Fiat 500 που βλέπετε βγαίνει σε 200 κομμάτια

Με χρώμα το επίσημο μπλε

Fiat 500 Bluvacanze (blue 282C pantone)

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο λιμάνι της Γένοβας παραδόθηκαν 200 Fiat 500 στα τουριστικά γραφεία Vivere&Viaggiare και Bluvacanze. Η νέα ναυαρχίδα της MSC Cruises, το MSC Grandiosa αποτέλεσε το εντυπωσιακό σκηνικό της εκδήλωσης όπου παρευρέθηκαν οι κ.κ. Nicola Pumilia, Fleet & Business Sales Manager της FCA, Alberto Viano, CEO της LeasePlan Italia, Domenico Pellegrino, CEO της Bluvacanze, Gianni Onorato, CEO της MSC Cruises, καθώς και 350 συνεργάτες του δικτύου της Bluvacanze.

Η FCA δημιούργησε για την Bluvacanze ένα ειδικό χρωματισμό (blue 282C pantone), το οποίο είναι κατοχυρωμένο ως το επίσημο χρώμα της Bluvacanze. Παράλληλα και τα 200 αυτοκίνητα έχουν ειδική αρίθμηση που τα καθιστά πραγματικά μοναδικά. Αυτή το πρωτοφανές για τα μέτρα του fleet επίπεδο εξατομίκευσης έγινε δυνατό χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των LeasePlan και FCA.

Με την παρουσίαση του στο χώρο του αυτοκινήτου το 2007, το νέο Fiat 500 αποτελεί ένα ορόσημο της αυτοκίνησης, αποτελώντας μαζί με το Panda τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης στην Ευρώπη, με την περσινή χρονιά να ταξινομούνται περίπου 194.000 μονάδες (Fiat 500).  Αντίστοιχα το Bluvacanze Group αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία της Ιταλίας με περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Bαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top