Το νέο Ford Puma με ήπια υβριδική τεχνολογία στο “Car of The Year” 

 Στη λίστα των επτά φιναλίστ

Ford PUMA  EcoBoost Hybrid 48-volt Φιναλίστ Car Of THe Year

Αναγνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα του νέου Puma στους τομείς της υβριδικής τεχνολογίας, του σχεδιασμού, της ασφάλειας, της οδικής συμπεριφοράς και της πρακτικότητας, τα μέλη της επιτροπής του καταξιωμένου θεσμού “Car of The Year” έδωσαν σήμερα την πρόκριση στο νέο crossover μοντέλο της Ford συμπεριλαμβάνοντάς το στη λίστα των 7 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν την προσεχή περίοδο τον τίτλο του “Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020”.


Οι αγοραστές του Puma μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίες επιδόσεις, άμεση απόκριση, αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου χάρη στην τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48-volt της Ford. Το κινητήριο σύνολο ήπιας υβριδικής τεχνολογίας ενσωματώνει ηλεκτρική υποβοήθηση ροπής με έναν χαμηλών τριβών, τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost, ο οποίος αποδίδει έως 155 ίππους. Διαθέτει  προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, Θα  αρχίσει να πωλείται στο τέλος της χρονιάς και θα κατασκευάζεται με υψηλά κατασκευαστικά και ποιοτικά στάνταρ, τα οποία εξασφαλίζει το εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, μετά από σχετική επένδυση ύψους σχεδόν 1,5 δις ευρώ από το 2008 μέχρι και σήμερα. 


Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εκδόσεις μέσα από την προηγμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης Ford EcoBoost και Ford EcoBlue diesel που υποστηρίζονται από λειτουργία Auto Start-Stop και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Ο κινητήρας 1.0 EcoBoost των 125 ίππων του νέου Puma θα προσφέρει εκπομπές CO2131 g/km και κατανάλωση 5,8 l/100 km. Μία diesel έκδοση και ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα πλαισιώσουν τη γκάμα μετά το λανσάρισμα του μοντέλου. 

Βαγγέλης Γκούμας
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top