Δείτε τι κερδίζετε αν αγοράσετε τώρα το Jeep Compass

 Όφελος μέχρι 4000 ευρώ

Jeep Compass  προσφορές

Ξεχωριστό, στιβαρό, με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και μεγάλες  εκτός δρόμου δυνατότητες, το Jeep Compass είναι ένα αυθεντικό τετρακίνητο.  που προσφέρει άνεση και πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και κορυφαία ασφάλεια σε κάθε διαδρομή . Τώρα έρχεται να ενισχυθεί από το εμπορικό πρόγραμμα 4x4 της FCA Greece.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά προνομίων που κάνουν ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά του μοντέλου και παράλληλα εγγυώνται ότι ο αγοραστής θα απολαύσει το Compass με τη μέγιστη δυνατή άνεση και ασφάλεια. Συγκεκριμένο το πρόγραμμα 4x4 του Compass περιλαμβάνει:

4 χρόνια δωρεάν service,4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση,4% προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης,4 χρόνια οδική Βοήθεια

Παράλληλα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Jeep Compass με πακέτα πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με όφελος που φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ.Το Jeep Compass είναι διαθέσιμο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων Jeep της FCA Greece σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης και Diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτιο και βέβαια κίνηση στους 2 ή και στους 4 τροχούς.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top