Οι παγκόσμιες πρεμιέρες Opel στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Πρωταγωνιστούν Astra  Corsa και Grandland X Plug-In Hybrid 

Πρεμιέρες Opel  Σαλόνι Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης

Με τις παγκόσμιες πρεμιέρες της στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Opel μας προϊδεάζει για την ποικιλία που θα διέπει το μέλλον της αυτοκίνησης.θα  κάνουν το ντεμπούτο τους το νέο Opel Corsa, το Grandland X Hybrid και το νέο Opel Astra.
 Το νέο Opel Corsa συνοδεύεται από πολύ οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που αποδίδουν από 75hp μέχρι 130hp.Θα διατίθεται για πρώτη φορά και ως ηλεκτρική έκδοση Corsa-e μεισχύ ηλεκτροκινητήρα 100kW (136hp)  με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 330 km σύμφωνα με το WLTP1.

Η Opel παρουσιάζει επίσης το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα για αγώνες ράλι για τους πελάτες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (customer rally sport)– το Corsa-e Rally.Μία ακόμα παγκόσμια πρεμιέρα κάνει το νέο Grandland X Hybrid4 με τετρακίνηση. Το plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει την ισχύ ενός υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1.6λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρων, παράγοντας συνολικά 300hp. 

Το επόμενο μέλος της ομάδας είναι το Opel Astra το οποίο  θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της απόδοσης και των εκπομπών ρύπων. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η πρώτη εμφάνιση του νέου Opel Zafira Life στο κοινό του Γερμανικού Σαλονιού Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το οποίο κυκλοφορεί τώρα σε τρία μήκη.

Βαγγέλης Γκούμας
  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top