Η τιμή του νέου πακέτου υπηρεσιών Opel  Connect-Τιμή

Πότε λανσάρεται στην αγορά και σε ποια μοντέλα 

Opel Connect-Τιμή

Λανσάρονται οι υπηρεσίες OpelConnect, χάρη στις οποίες οι οδηγοί αυτοκινήτων Opel θα είναι άριστα συνδεδεμένοι και προστατευμένοι. Με ζωντανή πλοήγηση (live navigation), online πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας, κλήση οδικής βοήθειας και απομακρυσμένο έλεγχο μέσω εφαρμογής, θα νιώθουν επίσης μεγαλύτερη ξεγνοιασιά. Επιπλέον, οι υπηρεσίες OpelConnect και άλλες πληροφορίες θα είναι προσπελάσιμες μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής του συστήματος infotainment του αυτοκινήτου (συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto) ή μέσω smartphone με την εφαρμογή myOpel.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εξοπλίσουν το νέο τους αυτοκίνητο με υπηρεσίες OpelConnect. Οι τιμές ξεκινούν από 300€ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ στη Γερμανία). Το σύστημα διατίθεται για μοντέλα Opel, από τα Corsa, Crossland X και Grandland X, μέχρι τα Combo Life, Combo Cargo, Zafira Life και Vivaro. Το πακέτο OpelConnect αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό σε μοντέλα Opel με συστήματα infotainment Multimedia Navi και Multimedia Navi Pro, και στα νέα Corsa-e και Grandland X Hybrid4 Το πακέτο OpelConnect κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) (ημέρες για το κοινό, 12-22 Σεπτεμβρίου). Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα για τις νέες υπηρεσίες στο περίπτερο της Opel,  D31, hall 11.0.

Οι υπηρεσίες OpelConnect θα διατίθενται αρχικά από το φθινόπωρο του 2019 σε 12 χώρες – Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Αργότερα, θα προσφέρονται και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top