Ήρθε το νέο υβριδικό Mitsubishi Outlander στην Ελλάδα -Τιμές 

Συνδυασμός βενζινοκινητήρα με ηλεκτροκινητήρες

Mitsubishi Outlander Τιμές Ελλάδα

Αν και στην Ελλάδα  τα σημεία φόρτισης των ηλεκτρικών και υβριδκών αυτοκινήτων είναι πολύ λίγα ,οι εταιρείες φέρνουν μοντέλα που μπαίνουν στην πρίζα διαθέτουν ηλεκτροκινητήρες  και λειτουργούν σε συνεργασία με συνεργασία με βενζινοκινητήρες. Λένα τέτοιο μοντέλο είναι το νέο  Mitsubishi Outlander PHEV το οποίο έχει το προνόμιο να κατασκευάζεται στην Ιαπωνία.  Ο συνδυασμός εμπρός  ηλεκτροκινητήρας,πίσω ηλεκτροκινητήρα με τον βενζινοκινητήρα των 2. 4 λίτρων αποδίδει 224 ίππους με ροπή 338Nm ροπή.

Τιμές οι οποίες  δίνουν τετρακίνηση και πολύ καλές  επιδόσεις στο Mitsubishi  Outlander PHEV  παρά τον όγκο και το βάρος των 1.890 κιλών ,κάτι που αντιλαμβάνεσαι έντονα οδηγώντας στην επιλογή Sport. Η eπιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα  έρχεται σε 10,5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 2170 χλμ./ώρα. Ο συνδυασμός  προσφέρει  μέση κατανάλωση 2 λ./100 χλμ., με την συνολική  αυτονομία  να φθάνει στα 600 χιλιόμετρα.


Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται στο σπίτι με μια απλή οικιακή πρίζα αλλά και από τον βενζινοκινητήρα με το αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητες έως και 135 χλμ./ώρα. Η διάρκεια φόρτισης των μπαταριών  στο σπίτι χρειάζεται χρονικό διάστημα από 5,5 έως 7 ώρες . Με τον ταχυφορτιστή  τα   25 λεπτά είναι αρκετά για φόρτιση έως και το 80%. Η αυτονομία με ηλεκτρικό ρεύμα  από τις μπαταρίες φτάνει τα 57 χιλιόμετρα. Όσον αφορά την εγγύηση των μπαταριών δίνεται εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιόμετρα  με εξασφαλισμένο το 70% της απόδοσης τους. Αν θέλετε να το αποκτήσετε πρέπει να  διαθέσετε  45.900 ευρώ για την έκδοση  Intense Plus και 54.900 ευρώ για την πλουσιότερη έκδοση Instyle Plus Navi.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top