Δείτε τα νέα προσόντα του Nissan LEAF  

Απέκτησε και μεγαλύτερη αυτονομία  

Nissan LEAF εκδόσεις

Οι τελευταίες εκδόσεις της εξαιρετικά επιτυχημένης γκάμας του Nissan LEAF είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του LEAF e+ με την μεγαλύτερη εμβέλεια, το οποίο έχει ήδη λάβει περισσότερες από 8.000 παραγγελίες από την αποκάλυψή του, τον περασμένο Ιανουάριο. Η συμπαγής μπαταρία 62 kWh του μοντέλου είναι αποτελεσματική και ισχυρή, με αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας κατά 25% και αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας κατά 55%, δίνοντας στο LEAF e+ απόδοση ισχύος 217 PS και έως 385 km οδήγησης (σε μικτό κύκλο WLTP),  σε μία μόνο φόρτιση.


 Όλες οι νέες εκδόσεις του LEAF προσφέρονται με  στάνταρ το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect,  περιλαμβάνοντας  χαρακτηριστικά όπως το Apple CarPlay® και το AndroidAuto® που επιτρέπουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τα smartphones. Οι υποψήφιοι αγοραστές του LEAF  θα επωφεληθούν και από ένα αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο διαθέτει την λειτουργία  βελτιστοποίησης της διαδρομής  TomTom LIVE premium traffic, καθώς και την ενσωματωμένη λειτουργία Online Map Update, όπως και τη λειτουργία Location Chargers για την εύρεση σημείων φόρτισης.Παράλληλα, η λειτουργία Remote Climate Control προσφέρει την επιλογή ενεργοποίησης του κλιματισμού όταν το LEAF είναι ακόμα συνδεδεμένο με την πρίζα στο γκαράζ, ενώ πληροφορίες και αναλύσεις για τις διαδρομές και το στυλ οδήγησης, είναι  επίσης διαθέσιμες από το smartphone του εκάστοτε χρήστη.


Το νέο LEAF προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές σχεδιασμού, με συνολικά 10 διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος και επτά συνδυασμούς  διχρωμίας αυτοκινήτου / οροφής, γεγονός  που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του LEAF να το διαμορφώσουν με το δικό τους προσωπικό γούστο. 
Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου  να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας. Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο με το ProPILOT Park, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα και με ευκολία. Αυτά τα βοηθήματα, έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο του οχήματος από τον οδηγό.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top