Συμμαχία Nissan και Ισραήλ για την αυτόνομη οδήγηση

Το εργαστήριο που έφτιαξαν για τις νέες τεχνολογίες

Nissan εργαστήριο Τελ Αβιβ

Η Nissan συμμετέχει από κοινού με τη Renault στην ίδρυση και λειτουργία ενός  νέου  εργαστηρίου Καινοτομίας στο Atidim Park του Τελ Αβίβ, που θα επιτρέψει στην συμμαχία να επιταχύνει ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας με τις Ισραηλινές νεοφυείς εταιρείες, καθώς και μια αποκλειστική συνεργασία με την Ισραηλινή Αρχή Καινοτομίας.


Γνωστό  ως Alliance Innovation Lab στο Τελ Αβίβ, το εργαστήριο επικεντρώνεται στους τομείς των αισθητήρων για την αυτόνομη οδήγηση, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στα μεγάλα δεδομένα (big data). Αυτή την περίοδο, η Συμμαχία δοκιμάζει και εργάζεται σε πάνω από δέκα κοινά πρωτότυπα έργα, σε συνεργασία  με Ισραηλινές επιχειρήσεις σε διάφορα στάδια, μεταξύ των οποίων είναι οι : Apollo Power, Argus, AutoTalks, BrightWay Vision, Electreon, Enigmatos, IRP systems, Karamba, Moodify, Saferide και Upstream.


Η τοποθεσία του εργαστηρίου στο Atidim Park, επιτρέπει τη διεξαγωγή Proof of Concepts (POCs) σε ιδανικές συνθήκες, καθώς και την από κοινού ανάπτυξη πρωτοτύπων στην έξυπνη,  “πειραματική ζώνη”  της πόλης του Τελ Αβίβ. Με επιφάνεια 1.600 τετραγωνικών μέτρων, το εργαστήριο παρέχει στις νεοφυείς εταιρείες τον απαιτούμενο χώρο για να δοκιμάσουν τεχνολογίες με πραγματικά οχήματα, καθώς και σύγχρονους  χώρους γραφείων, σε ένα ζωντανό οικοσύστημα.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top