Σε ποιον δώρισε η Nissan τον…Τιτάνα της

Στην υπηρεσία Εθνικού πάρκου στις ΗΠΑ  

Ultimate Parks TITAN

Με αφορμή την  επέτειο 100 χρόνων του Grand Canyon ως εθνικού πάρκου στις Η.Π.Α, η Nissan δωρίζει το Ultimate Parks TITAN, ένα ειδικής κατασκευής  όχημα υποστήριξης πάρκων που θα εξυπηρετεί το φημισμένο εθνικό πάρκο, ως προϊόν  συνεργασίας του Nissan TITAN με το Ίδρυμα National Park.Το Ultimate Parks TITAN θα χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει το Canyon Field School του εθνικού πάρκου, που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για τους νέους να βιώσουν το δέος στα ύψη και τα βάθη του Εθνικού Δρυμού του Grand Canyon. Επίσης, μέσω της υποστήριξης του Nissan TITAN, το Arizona Conservation Corps θα εργαστεί για την επισκευή των υποδομών στο Εθνικό Πάρκο του Grand Canyon, αυτό το καλοκαίρι.


Το Ultimate Parks TITAN τροφοδοτείται από τον κινητήρα 5.8λίτρων Endurance V8 της Nissan, με ονομαστική ισχύ 390 ίππων και ροπή στρέψης 534Nm. Η κίνηση παντός εδάφους, προέρχεται  από ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με transfer case,   σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει τη μέγιστη κατανομή ισχύος. Κατανέμει την  ροπή σε όλους τους τροχούς και παρέχει τετρακίνηση όταν απαιτείται πρόσθετη έλξη. Όπως όλα τα μοντέλα TITAN XD PRO-4X, το Ultimate Parks TITAN περιλαμβάνει ένα προηγμένο ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό πίσω,  που βοηθά στην αύξηση της πρόσφυσης.


Το όλο πακέτο, συμπληρώνει η συναρπαστική εμφάνιση του Ultimate Parks TITAN με μια μοναδική επένδυση με μεμβράνη, τόσο του αμαξώματος όσο και του ρυμουλκούμενου.  Το μοναδικό σχέδιο, απεικονίζει  τοπογραφικές γραμμές από το βόρειο άκρο του Grand Canyon, σε συνδυασμό με ένα μπλε υπόβαθρο, χαρακτηριστικό  του Ιδρύματος του Εθνικού Πάρκου. 

Bαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top