Το Traction ταξιδεύει στην όμορφη Πιερία

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή στις 14:10

Η φράση «δεν πίνουμε όταν οδηγούμε» είναι χρήσιμη, ωστόσο παραμένει χιλιοειπωμένη. To «Traction» αποφάσισε να κάνει τα λόγια πράξη, οπότε οι Κώστας Στεφανής, Μάνος Στεφανής και Βασίλης Τσακίρογλου, ταξίδεψαν στην όμορφη Πιερία, για να συναντήσουν τον Δρ. Αναστάσιο Σταλίκα.

Ο λόγος για έναν διεθνώς αναγνωρισμένο επιστήμονα, ο οποίος έχει αναπτύξει ένα σύστημα μέτρησης και αξιολόγησης των ανθρώπινων αντιδράσεων, πριν και μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου έκαναν οι ίδιοι τις δοκιμασίες, ώστε να δούμε πώς αντιδρά ο ανθρώπινος οργανισμός στην πράξη. Τα ευρήματα της έρευνας δεν είναι με το μέρος μας, ενώ το συμπέρασμα παραμένει ίδιο: Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε, διότι τα αποτελέσματα μπορεί να αποβούν ολέθρια...


Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢ Smart Urban Shadow: Το Smart Fortwo, ένα αυτοκίνητο κατασκευασμένο για την πόλη, απέκτησε μια πιο σπορ έκδοση έχοντας καταβολές από την Brabus. Το Smart Urban Shadow, διαθέτει ξεχωριστές πινελιές, που τονίζουν τον δυναμικό του χαρακτήρα, με εκδόσεις κινητήρων 1000 και 900 κ.εκ.
➢ Renault Captur: Το Captur είναι από τα πιο δημοφιλή crossovers της ευρωπαϊκής αγοράς και η Renault φροντίζει να το ανανεώνει διαρκώς. Αυτή τη φορά, το γαλλικό crossover εφοδιάζεται με νέο κινητήριο σύνολο, που ενσωματώνει την τεχνογνωσία της γαλλικής μάρκας από την F1. Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Ευθυμίου μας ενημερώνουν για το νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, με χωρητικότητα 1,3 λίτρων και ισχύ, που κυμαίνεται μεταξύ 130 και 150 ίππων, ανάλογα με την έκδοση.

Seat Tarraco: Προορισμένο να ηγηθεί του στόλου των ισπανικών SUV, το Tarraco αναλαμβάνει τη θέση της ναυαρχίδας, δίπλα στους μικρότερους συγγενείς του στην γκάμα της SEAT, Arona και Ateca. Με
5θεσια ή 7θεσια διαρρύθμιση στο σαλόνι του, το Tarraco υπόσχεται άνεση, ευρυχωρία και δυνατότητες μετακίνησης ακόμη και πέρα από τα όρια της ασφάλτου.

➢ Honda Supra GTR 150: Μια νέα πρόταση για αστική χρήση έρχεται από τη Honda. Γέφυρα, μεταξύ των επονομαζόμενων «παπιών» και μοτοσυκλετών, αποτελεί το νέο Supra GTR 150. Με κινητήρα 150 κ.εκ. και κιβώτιο 6 σχέσεων με συμπλέκτη, παραμένει στην κατηγορία των «παπιών» μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και ευκολίας χρήσης.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top