Το  Opel Combo μετατρέπεται από ψυγείο μέχρι και…

Μεγάλες οι δυνατότητες του πολυμορφικού   

Opel Combo

Πολλά οχήματα, κυρίως τα ελαφρά επαγγελματικά (LCV), αξιοποιούν όλες τις δυνατότητές τους όταν μετατρέπονται και προσαρμόζονται για να εξυπηρετήσουν ειδικές ανάγκες με εξοπλισμό που πραγματικά χρειάζονται οι χρήστες. Η Opel προσφέρει τώρα ένα νέο πρόγραμμα μετατροπών υψηλής ποιότητας για την επιβατική έκδοση Combo Life και το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα Combo Cargo (LCV) που θα δώσει πρόσθετη ώθηση σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Το πρόγραμμα μετατροπών, που είναι εγκεκριμένο από το εργοστάσιο και θα διευρύνεται συνεχώς με νέες, προηγμένες λύσεις, διατίθεται τώρα από Διανομείς Opel σε όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μετατροπές - είτε για τη στάνταρ είτε για την XL έκδοση του Combo - με δυνατότητα εγκατάστασης έως πέντε καθισμάτων πλέον ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

Για την ασφάλεια του επιβάτη ΑΜΕΑ υπάρχουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, καθώς και συστήματα συγκράτησης με ηλεκτρικούς και χειροκίνητους μηχανισμούς για το αμαξίδιο. Ανάλογα με την έκδοση, το Combo προσφέρει ειδικό χώρο για το αμαξίδιο ΑΜΕΑ μήκους 1,50 m, ύψους 1,45 m και πλάτους 85 cm.Η ζήτηση για μετατροπές αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα που παρέχουν πρόσβαση σε αμαξίδια ΑΜΕΑ στον τομέα μεταφοράς επιβατών, είτε για οχήματα με θαλάμους ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Σε συνεργασία με πιστοποιημένους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών όπως οι AMF-Bruns, Car Fibreglass, Focaccia, Gruau, Kerstner, Lamberet, Morice Constructeur και Tripod Mobility, η Opel και το Combo έχουν σημαντικό μερίδιο σε αυτή την ανάπτυξη. Η επαγγελματική κάλυψη aftersales από το εκτενές δίκτυο της Opel είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τους πελάτες. Ένας ακόμα ιδιαίτερος πελάτης είναι οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις, των οποίων τα προϊόντα πρέπει να προστατεύονται από τη ζέστη και τον ήλιο.Κλιματιζόμενος θάλαμος για τη μεταφορά τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων: Combo Cargo Van Of The Year


 Το LCV πακέτο ολοκληρώνεται με τα κατάλληλα συστήματα μεταφοράς & αποθήκευσης. Τα αρθρωτά συστήματα στην αριστερή ή/και δεξιά πλευρά του Combo Cargo και περιλαμβάνουν πρακτικά συρτάρια και κουτιά που εξασφαλίζουν ότι τα εργαλεία και υλικά βρίσκονται πάντα τακτοποιημένα και σε θέση εύκολης πρόσβασης. Ενσωματωμένα συστήματα ασφάλισης φορτίων επιτρέπουν ταχεία και εύκολη πρόσδεση και προστατεύουν το χώρο φόρτωσης από ζημιές. Πρόσθετη ασφάλεια, λειτουργικότητα και στυλ εγγυάται η πλούσια γκάμα ‘tailor-made’ αξεσουάρ Opel.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top