Πότε έρχεται το νέο Mitsubishi ASX 2020 

Με ποια νέα συστήματα εφοδιάζεται

Mitsubishi ASX 2020

Από το 2009 που παρουσιάστηκε, το ASX έχει πουλήσει σχεδόν 1,32 εκατομμύρια μονάδες σε 90 χώρες περίπου. Αισθητικά, το νέο μοντέλο, είναι πλήρως ανανεωμένο, στο πλαίσιο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας “στιβαρό & ευφυές,” που εκφράζει απόλυτα το δόγμα της MMC “Drive your Ambitions.” Για τις Ευρωπαϊκές αγορές, το ASX εφοδιάζεται με έναν 16βάλβιδο κινητήρα 2.0L MIVEC 2 που συνδυάζεται είτε με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ή με INVECS3-III CVT με Sports Mode 6 σχέσεων. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις. Το ASX προσφέρει επίσης αξιοπιστία και ασφάλεια με χαρακτηριστικά όπως η δομή αμαξώματος RISE για στις συγκρούσεις και ένα σύστημα πέδησης Forward Collision Mitigation (FCM) που περιορίζει τις επιπτώσεις μιας εμπρόσθιας σύγκρουσης.

Το Smartphone-link Display Audio (SDA) έχει αναβαθμιστεί με έμφαση στην προηγμένη συνδεσιμότητα. Το μέγεθος της οθόνης έχει αυξηθεί από επτά σε οκτώ ίντσες. Βίντεο αποθηκευμένα σε USB memory sticks μπορούν τώρα να προβάλλονται στην οθόνη SDA4. Οι κορυφαίες εκδόσεις εφοδιάζονται με σύστημα πλοήγησης Tom Tom 5. Πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο μπορούν τώρα να αξιολογούνται με σύνδεση στο internet και τη χρήση ενός smartphone. Σύντομα θα διατίθεται μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί ταχύμετρο, χιλιομετρητή, προειδοποιητικές λυχνίες και άλλες πληροφορίες του οχήματος.

Η εφαρμογή θα ελέγχει το υπόλοιπο καυσίμου και θα καθοδηγεί τον οδηγό στους πλησιέστερους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ θα ενημερώνει και για τα απαιτούμενα διαστήματα σέρβις και ελέγχων. Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το compact SUV ASX Μ.Υ. 2020 (RVR ή Outlander Sport σε μερικές αγορές) στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης  που θα πραγματοποιηθεί 5 -17 Μαρτίου.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top