Τraction: Το ταξίδι του Κώστα Στεφανή στο Abu Dhabi με το e-tron της Audi

Ο παρουσιαστής κάθισε αναπαυτικά στο τιμόνι του 1ου αμιγώς ηλεκτρικού SUV

Ο Κώστας Στεφανής ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε έως το Abu Dhabi. Όχι δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Τraction» κάθισε αναπαυτικά στο τιμόνι του 1ου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Audi, e-tron και μας παρουσίασε με τον απλό δικό του τρόπο τα πλεονεκτήματα αυτού του «κοσμήματος» της Audi.

Δε θα σας κρύψουμε ότι ζηλέψαμε που δεν είμαστε στη θέση του συνοδηγού, ώστε να απολαύσουμε κι εμείς την άνεση που προσφέρει αυτό το μοντέλο.

Το Audi e-tron είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής, που εξοπλίζεται με εικονικούς εξωτερικούς καθρέπτες, αφού τη θέση των παραδοσιακών κατόπτρων έχουν πάρει μικρές, υψηλής ευκρίνειας, κάμερες.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
* Nissan Navara N-Guard: Το ιαπωνικό Pick-Up διαθέτει, όπως είναι η τάση της εποχής, εσωτερικό που περισσότερο θυμίζει SUV. Για όσους αναζητούν περισσότερο δυναμισμό, η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση με την ονομασία N-Guard, που τονίζει ακόμη περισσότερο τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του Navara, χάρη σε επιμέρους πινελιές.
* Jeep Wrangler: Υπάρχουν φορές, που ένα προϊόν είναι τόσο δυνατό, ώστε να χαρακτηρίζει μια γενιά ή μια ολόκληρη κατηγορία. Τέτοια περίπτωση είναι το Jeep Wrangler, μοντέλο τόσο χαρακτηριστικό, που για την περιγραφή του δε χρειάζεται να ειπωθεί τίποτε, καθώς ακόμη και μια ζωγραφιά αρκεί. Έτσι, η Ινώ Στεφανή, αποφάσισε να σχεδιάσει το εμπρός μέρος-σήμα κατατεθέν της νέας γενιάς Wrangler για να
περιγράψει στον Μάνο Στεφανή, το αυτοκίνητο, που μας παρουσιάζουν...
* Seat Arona CNG: To Seat Arona CNG, με φυσικό αέριο, προσφέρει ιδιαίτερα οικονομικές μετακινήσεις καθώς μπορεί να διανύσει 400 χιλιόμετρα με περίπου 13 ευρώ.
* Dakar 2019: Αν αναζητάτε τον ορισμό της απόλυτης περιπέτειας, 5 γράμματα -Dakar- αρκούν. Ο αγώνας είχε σημαντικές αλλαγές, προκάλεσε πολλές συζητήσεις, έως και γκρίνιες, ωστόσο δε χάνει ποτέ το σκληρό χαρακτήρα του. Αν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εντός μόνο μίας χώρας (Περού) και είχε για πρώτη φορά διάρκεια 10 ημερών, επεφύλασσε για ακόμη μια φορά τρομερές προκλήσεις σε οδηγούς και αναβάτες.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top