Οι εκπλήξεις από Renault, Dacia και Alpine στο Παρίσι

Ποια μοντέλα  θα κάνουν πρεμιέρα

Renault, Dacia Alpine Paris

Ξεκινώντας με τη Συνέντευξη Τύπου στις 2 Οκτωβρίου, η Renault θα αποκαλύψει ένα νέο premium ρομποτικό concept car. Το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μέρος της τριλογίας των ρομποτικών οχημάτων που η Renault παρουσιάζει μέσα στο 2018, που σχετίζονται με την εξερεύνηση καινοτομιών για παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης των μετακινήσεων. Αυτή η παγκοσμίως πρώτη παρουσίαση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στο περίπτερο της Renault . Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το νέο Renault KADJAR.

 

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου, στη μεγάλη παρέλαση προς τιμή των 120 χρόνων της, 30 αυτοκίνητα Renault μεταξύ των οποίων πολλά συλλεκτικά μοντέλα, θα παρελαύνουν γύρω από το Παρίσι, ως προοίμιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου.

 

       

Με «σημαιοφόρο» το διάσημο Type A, η συλλογή των ιστορικών αυτοκινήτων της Renault θα είναι ανοικτή στο κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, τόσο στο περίπτερο της μάρκας (Hall 1), όσο και στη θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές» (Hall 5.1).
Παράλληλα η Renault, που αποτελεί μια από τις κινητήριες δυνάμεις για την ανακάλυψη νέων μορφών αυτοκίνησης, αφιερώνει ένα ολόκληρο περίπτερο προβάλλοντας στο ευρύ κοινό τις συνεργασίες (Marcel) και τα προγράμματά της (Renault Mobility και Renault Rent). Τέλος, η Renault θα δώσει στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde) του Παρισιού (από τις 4 Οκτώβρη και μετά).

 

 

Η Alpine, η μάρκα που λατρεύουν όσοι έχουν πάθος με την αυτοκίνηση, θα βρίσκεται στο Παρίσι με όλη τη γκάμα της διαθέσιμη για τους επισκέπτες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 1. Όλη η οικογένεια της A110 θα είναι εκεί: η Α110 Pure, δύο A110 Légende καθώς και η κορυφαία A110 GT4.Η Alpine θα δώσει επίσης το παρόν και στην θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές», με πολλά συλλεκτικά μοντέλα. 

 

 

Με το νέο Duster να ξεπερνά κάθε προσδοκία με τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, η Έκθεση του Παρισιού θα είναι μια ευκαιρία για τη μάρκα να παρουσιάσει τα προϊοντικά της νέα, αλλά και να εγκαινιάσει ένα διαγωνισμό σχεδιασμού για το Sandero Stepway. Παράλληλα, η Dacia φυλάει και μία έκπληξη για τους φίλους της.  

 
Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top