Με... καινούργια καρφίτσα στο πέτο οι εργαζόμενοι της Subaru

;Άλλαξε την εταιρική της ονομασία

Με... καινούργια καρφίτσα στο πέτο  οι εργαζόμενοι της Subaru

Με επίσημες τελετές για τους εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ebisu στο Τόκιο, και σε τρεις άλλες εταιρικές εγκαταστάσεις, η Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) άλλαξε την εταιρική της ονομασία σε Subaru Corporation με ισχύ από την 1η Απριλίου 2017. Κατά την τελετή στα κεντρικά γραφεία παρουσιάστηκαν το νέο Impreza, που βγήκε στην Ιαπωνική αγορά τον Οκτώβριο του 2016, και ένα μοντέλο μεγάλης κλίμακας της εξελιγμένης παραλλαγής του ελικοπτέρου 412EPI, συμβολίζοντας τη δέσμευση για ανάπτυξη της Subaru ως μια ξεχωριστή παγκόσμια μάρκα στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροδιαστημική βιομηχανία. Κάθε εργαζόμενος απόκτησε και τη νέα καρφίτσα πέτου του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FHI, Yasuyuki Yoshinaga, σχολίασε, «Εδώ και καιρό έχουμε, αγωνιστεί ώστε να παράγουμε εξαιρετικά προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια, η προσπάθειά μας έχει επεκταθεί και στην παροχή αυτής της μοναδικής αξίας που μόνο η Subaru μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της. Η αλλαγή στην επωνυμία της εταιρείας δηλώνει την αποφασιστικότητα της Subaru να ευδοκιμήσει ως ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει αξία. Όταν οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι, βλέπουμε χαρούμενα πρόσωπα. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο μας για ακόμα περισσότερα χαμόγελα και να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερους θαυμαστές της Subaru. Μαζί με το νέο όνομα της εταιρείας, ας κάνουμε όλοι την ομάδα της Subaru να λάμπει πιο φωτεινή!»

Με βάση τη φιλοσοφία μας που έχει στόχο μια αποτελεσματική εταιρία με ισχυρή παρουσία στην αγορά, θα επιδιώξουμε την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη αυξάνοντας τις προσπάθειές μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ξεχωριστές αξίες της Subaru «απόλαυση και ξεγνοιασιά», που έχουμε καλλιεργήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Βαγγέλης Γκούμας

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top