To Fiat 500X έγινε πιο ελκυστικό

Ποιες είναι οι τιμές

To  Fiat 500X έγινε πιο ελκυστικό

Το δημοφιλές Fiat 500X αναβαθμίστηκε με σκοπό να κρατήσει ένοτονο το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών. Στους κινητήρες ξεχωρίζει ο 1.3 MultiJet 95 ίππων και ο 1.6 eTorq 110 ίππων. Ο βενζινοκινητήρας 1.4 Multiair των 140 ίππων έχει κίνηση μπροστά και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή μηχανικό. Η έκδοση των 170 ίππων διατίθεται  με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Ο 1.6 MultiJet II των 120 ίππων αφορά μόνο τις προσθιοκίνητες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ο εξοπλισμός αναβαθμίστηκε με προηγμένα συστήματα όπως είναιμεταξύ άλλων τα Lane Assist, Brake Control, Blind Spot Assist, Rear Cross Path Detection, Adaptive Cruise Control, φώτα Xenon, η  κάμερα οπισθοπορείας με parking sensors, Keyless Entry και Keyless Go, UconnectTM Live. Με τρία νέα χρώματα αμαξώματος  το Cappuccino Beige, το Blue Jeans και το Donatello Bronze  με νέες επενδύσεις στα καθίσματα ,νέο φινίρισμα το κεντρικό τούνελ .

Την προσωπικότητα του 500X συμπληρώνουν τα μοναδικά αξεσουάρ της Mopar, ειδικά σχεδιασμένα για ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο. Η λίστα της Mopar περιλαμβάνει μια σειρά από λύσεις με σκοπό να κάνουν την καθημερινή οδήγηση ακόμα πιο απολαυστική και να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και διαθέσεις. Τα δύο ειδικά πακέτα εξατομίκευσης Colored Xtra και Chrome Xtra που έχουν δημιουργηθεί για το 500X περιλαμβάνουν πολύχρωμα διακοσμητικά αυτοκόλλητα για το καπό και την οροφή ή χρωμιωμένα ένθετα στους πλευρικούς καθρέφτες, στους προβολείς ομίχλης και πλευρικά του αμαξώματος. Τα δύο πακέτα ολοκληρώνονται με μια σειρά από αλουμινένιες ζάντες.

Οι τιμές ξεκινούν από τα  16.500 ευρώ για την έκδοση βενζίνης  1.6 E-Torq 110hp Pop) και 19.000 ευρώ  για την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση πετρελαίου (1.3 MTJ 95hp Pop Star).

Βαγγέλης Γκούμας 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top