H Ford στο Le Mans σε LEGO Bricks

H Ford στο Le Mans σε LEGO Bricks

Τα νέα κιτ 2016 Ford GT και 1966 Ford GT40 με 34,99 ευρώ
Το εμβληματικό Ford GT40 και το νέο Ford GT που κέρδισαν στο Le Mans 24 Hours το 1966 και το 2016 αποκτούν νέα υπόσταση με τα ‘τουβλάκια’ της LEGO®. Είναι ένα δώρο 50 ετών που μπορεί να εμπνεύσει σε ένα παιδί την αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το νέο κιτ LEGO Speed Champions θα περιλαμβάνει αγωνιστικά αυτοκίνητα και φιγούρες οδηγών αγώνων, μία καρό σημαία ακόμα και ένα τρόπαιο αναβιώνοντας τις νίκες που έχουν γράψει ιστορία.
Η Ford κέρδισε στο Le Mans νωρίτερα μέσα στη χρονιά, επιστρέφοντας στην αγωνιστική σκηνή μετά από 50 χρόνια από την ιστορική νίκη του 1-2-3. Το LEGO Group συνεργάστηκε στενά με τις ομάδες σχεδίασης και αδειοδότησης της Ford πάνω στη κάθε λεπτομέρεια του θρυλικού αυτοκινήτου και του νέου αγωνιστικού Ford GT.
Ο Callum, ο οποίος στο ελεύθερο χρόνο του οδηγεί ένα φτιαγμένο Ford Model A και ξεκίνησε σαν σχεδιαστής αυτοκινήτων κανονικών διαστάσεων, βοήθησε στη δημιουργία δέκα πρωτοτύπων πριν γίνει η τελική επιλογή κάθε μοντέλου. Η κατασκευή βασίζεται σε κλασικά τουβλάκια LEGO. Τα νέα κιτ 2016 Ford GT και 1966 Ford GT40 θα διατίθεται για παραγγελία στο LEGO.com/shop από την 1η Μαρτίου, 2017, με συνιστώμενη τιμή λιανικής €34.99.
Βαγγέλης Γκούμας
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top