Το νέο SCARABEO 125 με 2320 ευρώ

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο SCARABEO 125 με 2320 ευρώ
Γνωρίστε κι εσείς την ολοκληρωμένη πρόταση Scarabeo 125 και κινηθείτε στην πόλη με μοναδικό στυλ, τώρα σε νέα προνομιακή τιμή 2.320 €, με όφελος 725€, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το κομψό Scarabeo 125. Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Το Scarabeo 125 είναι το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, σχε��ιασμένο για να προσφέρει επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις.

Ο κινητήρας 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ιδανικός για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση, παράγει 14.1HP (10,5 kW), σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος του, που καθιστά το Scarabeo ένα από τα ελαφρύτερα οχήματα στην κατηγορίας του.Η πρωτοποριακή του σχεδίαση αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ, προσφέροντας ακαταμάχητη σχέση ποιότητας - τιμής. Οι μεγάλοι τροχοί 16’’ με κομψές 5-άκτιντες ζάντες εγγυώνται εξαιρετική σταθερότητα και οδηγική συμπεριφορά, ενώ ο πρακτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κρά��ος.

Το Scarabeo 125 ξεχωρίζει για το σύστημα φρένων του: ο εμπρός δίσκος 260mm με πλευστή δαγκάνα τριών παράλληλων εμβόλων και ο πίσω 220mm με δαγκάνα δύο εμβόλων συνδέονται με ένα πρωτοποριακό σύστημα συνδυασμένης πέδησης που κατανέμει τη δύναμη του φρεναρίσματος μεταξύ των δύο τροχών, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης ενισχύοντας την ενεργητική ασφάλεια.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔιαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top