Μίλτος Τεντόγλου: Στα 9 του μάζεψε 500€ σε δύο μήνες για να πάρει μηχανάκι

Όσα αποκάλυψε για το χρυσό παιδί του στίβου ο πατέρας του, Γιώργος

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του πατέρα του Μίλτου Τεντόγλου στο «Φως»- βίντεο Happy Day

Ο πατέρας του Χρυσού Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στην εφημερίδα «Φως», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του αθλητή- «φαινόμενου».

Οι δηλώσεις Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Ο αγώνας ήταν χάλια»

Ο Γιώργος Τεντόγλου ζει μόνιμα στη Γερμανία από το 2012. Εργαζόταν ως μάγειρας στην Ελλάδα και από το 2012 ανέλαβε το εστιατόριο του πατέρα του στο Νιντερχάουζεν της Γερμανίας. Μιλώντας για τα παιδικά χρόνια του γιου του, αποκάλυψε πως ο Μίλτος δεν ήταν ποτέ ατίθασος, αλλά αυτόβουλος, περιγράφοντας μάλιστα και μια άγνωστη ιστορία από τα παιδικά του χρόνια.

Επιστροφή Μίλτου Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο από το παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκώβης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Επιστροφή Μίλτου Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο από το παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκώβης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

«Είχε πάντα τον δικό του τρόπο για να κάνει αυτό που ήθελε. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν ήταν 9 ετών, ήρθε και μου ζήτησε να του πάρω ένα μηχανάκι. Από αυτά τα μηχανάκια που είναι για παιδιά. Εγώ είχα πάντα τρέλα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, βλέπαμε μαζί αγώνες. Για να τον αποτρέψω, του είπα ότι είναι πολύ ακριβό, έκανε 1.500 ευρώ και ότι δεν μπορούσα. Ξέρεις τι έκανε; Μάζευε κρυφά λεφτά και μέσα σε δύο μήνες μού έφερε 500 ευρώ!», αποκάλυψε ο πατέρας του Ολυμπιονίκη.

O αθλητής «φαινόμενο» Μίλτος Τεντόγλου-Η απονομή του Χρυσού στη Βουδαπέστη

Όπως εξήγησε μάζεψε τα χρήματα αυτά, καθώς πήγαινε κάθε μέρα στον παππού του και του κουβαλούσε τα ψώνια. «Ψώνιζε και για άλλους, έκανε θελήματα. Πήγαινε για κάλαντα. Ήρθε λοιπόν και μου έδωσε 500 ευρώ και μου υπέγραψε γραμμάτια για τα υπόλοιπα 1.000», εξήγησε ο κ.Γιώργος Τεντόγλου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο 1st Piraeus Street Long Jump στις 4/6/23 / NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο 1st Piraeus Street Long Jump στις 4/6/23 / NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Αφού λοιπόν του πήρε ο πατέρας του το μηχανάκι, ο Μίλτος «δεν το ξέχασε. Ερχόταν κάθε τόσο και μου έδινε 5 ευρώ, 10 ευρώ για να αποπληρώσει τα γραμμάτια», συνέχισε ο πατέρας του. 

Όσο για το αγαπημένο πιάτο του γιου του και τι του αρέσει να του μαγειρεύει ο πατέρας του, ο Γιώργος Τεντόγλου αποκάλυψε πως όταν ο Μίλτος πηγαίνει στη Γερμανία φροντίζει να προμηθεύεται μια ειδική μπριζόλα...«την καλύτερη, αλλά όχι για τα δικά μας οικονομικά μεγέθη. Έχει 200 ευρώ το κιλό, είναι ιαπωνικό μοσχάρι με πάρα πολύ καλή γράμμωση και ειδικό λίπος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top