Αλβανία: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε στο γήπεδο

«Πάγωσαν» οι θεατές

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από έναν μήνα στην Ολλανδία με την κατάρρευση του τερματοφύλακα της Βααλβάικ

«Πάγωσαν» οι θεατές σε γήπεδο της Αλβανίας μετά την κατάρρευση του 28χρονου επιθετικού της Εγνατία κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Παρτιζάνι.

«Πάγωσε» το γήπεδο στην Ολλανδία: Κατέρρευσε ο τερματοφύλακας της Βααλβάικ

Ο Ράφαελ Ντουαμένα με καταγωγή από τη Γκάνα, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που παιζόταν η αναμέτρηση για την αλβανική λίγκα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δυρραχίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος ποδοσφαριστής αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2017 δεν προχώρησε η μεταγραφή του από τη Ζυρίχη στην Μπράιτον για ιατρικούς λόγους, ενώ τον Οκτώβριο του 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, όταν αγωνιζόταν στην αυστριακή Μπλάου-Βάις Λιντς.

Ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται με δική του ευθύνη, παρότι πολλοί γιατροί τον είχαν συμβουλεύσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. 

Ο Γκανέζος επιθετικός στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις ομάδες Red Bull Σάλτσμπουργκ, Αούστρια Λουστενάου, Ζυρίχη, Λεβάντε, Σαραγόσα και Βέιλε, ενώ ήταν εννέα φορές διεθνής με την Εθνική Γκάνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top