«Πάγωσε» το γήπεδο στην Ολλανδία: Κατέρρευσε ο τερματοφύλακας της Βααλβάικ

Διεκόπη οριστικά το ματς Βααλβάικ - Άγιαξ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην Ολλανδία λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ανάμεσα σε Βααλβάικ και Άγιαξ, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε αναίσθητος στο έδαφος μετά άσχημη σύγκρουση με αντίπαλό του. 

Συγκεκριμένα, σε μία επίθεση του Άγιαξ, ο τερματοφύλακας της Βααλβάικ, Φάεσεν, βγήκε για να μπλοκάρει τη μπάλα και δέχτηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τον Μπρόμπεϊ, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο χορτάρι.

Το γήπεδο «πάγωσε» και οι παίκτες έτρεξαν πανικόβλητοι προς το μέρος του ενώ σε κάποια πλάνα φαίνεται και η χρήση απινιδωτή. Οι συμπαίκτες του έκαναν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να τον προστατέψουν και το ματς διεκόπη οριστικά στο 84' λεπτό. 

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 28χρονου γκολκίπερ, ωστόσο ο Άγιαξ έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας στο Τwitter «Αυτό που συνέβη είναι πάνω από το ποδόσφαιρο, ευχόμαστε να είσαι καλά Ετιέν».

Το δυσάρεστο περιστατικό θύμισε πολύ εκείνο του Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro 2020, όταν ο παίκτης της Δανίας υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία τον Ιούνιο και έλαβε σωτήρια θεραπεία στο γήπεδο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top