Λίο Μέσι: Η κούκλα σύντροφός του, ο παιδικός έρωτας και η απόφαση-κλειδί

Ποια είναι η Αντονέλα Ροκούζο;

Το βράδυ της Κυριακής, ώρα Ελλάδος, ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο Μουντιάλ της τεράστιας καριέρας του μετά από έναν αγώνα πυο θύμιζε καρδιογράφημα.

Λίο Μέσι: Η κούκλα σύντροφος του, ο παιδικός έρωτας και η απόφαση-κλειδί

Η Αντονέλα Ροκούζο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ | AP Photo/Manu Fernandez

Λίο Μέσι: Η κούκλα σύντροφος του, ο παιδικός έρωτας και η απόφαση-κλειδί

Ο Λίο Μέσι με την Αντονέλα Ροκούζο και τα παιδιά τους στα Βραβεία της FIFA (2019) | AP Photo/Christophe Ena

Σε αυτόν τον τελικό, όπως και σε κάθε αγώνα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, βρισκόταν η σύζυγος του, Αντονέλα Ροκούζο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη γενέτειρα τους, το Ροζάριο της Αργεντινής, όσο φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο με τον σπουδαίο Λίο να είναι τότε 11 και η Αντονέλα 9 ετών. Μόλις, όμως, ο Μέσι μπήκε στην εφηβεία, μετακόμισε με την οικογένεια του στην Ισπανία, προκειμένου να φοιτήσει σε ειδικό σχολείο και να εκπαιδευτεί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή. 

Το τραγικό συμβάν που τους... έφερε και πάλι κοντά

Το 2005, η καλύτερη φίλη της Ροκούζο, Ούρσουλα Νοτς, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αφού ο Μέσι έμαθε τα νέα, επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να την παρηγορήσει, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Para Ti» της Αργεντινής.

Η ανατρεπτική απόφαση της Ροκούζο

Τα χρόνια περνούν, η Αντονέλα Ροκούζο σπουδάζει Οδοντολογία πριν προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει τις σπουδές της, η Ροζούκο αποφασίζει να μετακομίσει στην Ισπανία, προκειμένου να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον έρωτα της ζωής της, τον Λίο Μέσι. Και, όπως έδειξε η ιστορία, πολύ σωστά έπραξε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Οι δυο τους, το 2009 αποκαλύπτουν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν από τα media επί 1,5 χρόνο. Η Αντονέλα Ροκούζο και ο Λιονέλ Μέσι το 2017 παντρεύονται, έχοντας αποκτήσει ήδη δύο γιους, όσο η Αντονέλα διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της. Παράλληλα με την κοινή τους ζωή, η Αντονέλα Ρακούζο ξεκινά να εργάζεται ως μοντέλο. Τον Νοέμβριο του 2016, η Ροκούζο ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο ως μοντέλο με τον σχεδιαστή Ricky Sarkany. Το 2017, με την φίλη της Σοφία Μπάλμπι, σύζυγο του ποδοσφαιριστή Λουίς Σουάρες, άνοιξαν μπουτίκ για το brand παπουτσιών Sarkany, σύμφωνα με τη Marca.

Η ζωή τους σήμερα

Σήμερα, η οικογένεια Μέσι παραμένει πιο «δεμένη» από ποτέ με τα τρία παιδιά να ολοκληρώνουν την προσωπική ευτυχία και την Ροζούκο να ακολουθεί τον αγαπημένο της παντού. Ακόμα, και στο Κατάρ. 

 

«Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι παρόντες δίπλα μου. Τα παιδιά μου είναι πλέον μεγάλα και το να μπορώ να βλέπω πώς αντιλαμβάνονται τα πάντα, πώς απολαμβάνουν και επίσης υποφέρουν, είναι κάτι το ξεχωριστό. Η υπόλοιπη οικογένειά μου έχει ήδη πάει σε Μουντιάλ, σε Κόπα Αμέρικα, αλλά όχι οι γιοι μου», δηλώνει ο Λιονέλ Μέσι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 και η πραγματική τους ευτυχία τώρα αρχίζει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top