Η Βασιλική Μιλλούση επιστρέφει στον πρωταθλητισμό για σπουδαίο λόγο

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής φορά ξανά τα αθλητικά της

Βασιλική Μιλλούση: Επιστρέφει Στην Ενεργό Δράση

Τέσσερα χρόνια μετά από την αποχώρηση της από την ενεργό δράση, η Βασιλική Μιλλούση επιστρέφει στον πρωταθλητισμό.

Βασιλική Μιλλούση: Είναι ξανά έγκυος;

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου, επιστρέφει πλέον ως μητέρα δύο παιδιών και έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Μάλιστα, ο λόγος είναι σπουδαίος, καθώς θέλει να αποδείξει ότι μία νέα μητέρα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ακόμα και μετά από τον ερχομό των παιδιών της.

«Σήμερα έχω να κάνω μια σημαντική, όμορφη ανακοίνωση για εμένα. Πρώτα θα ξεκινήσω με μία αναδρομή. Πριν από τέσσερα χρόνια σας είχα ανακοινώσει μέσα από το Ιnstagram ότι σταματάω την ενεργό δράση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, γιατί ήθελα και ήμουν έτοιμη να κάνω την οικογένειά μου και έπρεπε να δω τι θα κάνω επαγγελματικά. Είναι δύσκολο κατά την διάρκεια του πρωταθλητισμού να τα κάνεις όλα αυτά.

Γιατί ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Γιατί ο πρωταθλητισμός μπορεί να μην έχει ηλικία. Τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία. Έτσι, λοιπόν και εγώ θα σας πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο για να σπάσουμε μαζί κάθε ηλικιακό στερεότυπο. Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν» αναφέρει στην ανακοίνωση της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top