Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει με Σόλσκιερ!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα συνεχίσει στη θέση του προπονητή

Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Λίβερπουλ με 5-0 στο Ολντ Τράφορντ ωστόσο όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ  και κόντρα  στην φημολογία ο  Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα συνεχίσει στη θέση του προπονητή . Ο Νορβηγός προπονητής βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, όμως η διοίκηση της ομάδας φέρεται να τον στηρίζει, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Χαρακτηριστικός είναι ο διχασμός μεταξύ του αγγλικού και του ιταλικού Sky. Το τελευταίο δημοσιοποίησε τη Δευτέρα συζητήσεις με τον Αντόνιο Κοντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος ύστερα από την κατάκτηση του περσινού σκουντέτο με την Ίντερ, ενώ την Τρίτη το αγγλικό sky υποστήριξε  δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Τελικός Europa League: Η Βιγιαρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο

Το  Athletic μάλιστα υπερθεματίζει με ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει ότι ο 48χρονος προπονητής ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες των "κόκκινων διαβόλων" ότι δεν υπάρχει σκέψη αντικατάστασης αυτήν τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει η τοξικότητα που υπήρχε στα αποδυτήρια σε προηγούμενες περιόδους, όπως εκείνη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το βέβαιο είναι ότι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών δεν αφήνουν περιθώρια για κινήσεις που χρειάζονται το χρόνο τους. Η Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο Λονδίνο με την Τότεναμ την επόμενη αγωνιστική και τρεις ημέρες αργότερα ταξιδεύει στο Μπέργκαμο για το παιχνίδι με την Αταλάντα στο Champions League. Επιστρέφει στο Μάντσεστερ για να υποδεχθεί τη Σίτι στο ντέρμπι της πόλης και ακολουθεί η διακοπή για το "παράθυρο" των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε όλα τα hoghtligths των αγώνων 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top