Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ελληνική αποστολή

Χάνει τη συμμετοχή η ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης

H περιπέτεια της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης ξεκίνησε με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά τελικά κατάφερε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και χθες (2/8) κατετάγη δέκατη μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικού του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης

Άσχημα τα νέα για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν σε μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης μετά από έλεγχο που έγινε. 

Οι τρεις αθλήτριες θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας. 

Μάλιστα η Ελλάδα δε θα έχει εκπροσώπηση στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης, αφού η ομάδα «αποδεκατίστηκε».

H  περιπέτεια για την ελληνική ομάδα ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και ακύρωσε την πτήση της προς Τόκιο. Ωστόσο, δεύτερο τεστ έδειξε ότι δεν έχει μολυνθεί τελικά από τον ιό, οπότε και ταξίδεψε για να αγωνιστεί. Χθες, όμως, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια ακόμα αθλήτρια της ομάδας. 

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της ομάδας της συγχρονισμένης κολύμβησης από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθαν σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top