Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε «Θα κάνω ζημιές» της Χαράς Βέρρα

Πάντα τέτοια εύχεται στον MVP των τελικών του ΝΒΑ η τραγουδίστρια

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, σε τρελά κέφια να τραγουδούν Χαρά Βέρρα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον και επίσημα ο βασιλιάς του NBA. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς αναδείχθηκε MVP των τελικών και με την εκπληκτική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι, που «κέρασε» 50 πόντους τους Σανς, έκανε τους απανταχού φαν του αθλήματος και των «ελαφιών» να παραληρούν.

Μιλγουόκι: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους για τη νίκη στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ

Ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα, η οποία έσπευσε να συγχαρεί τον “Greek Freak” για την επιτυχία του, αναρτώντας στο Twitter βίντεο, στο οποίο ο Γιάννης με τον αδερφό του Άλεξ, σε τρελά κέφια, τραγουδούσαν το σουξέ της «Θα κάνω ζημιές»!


Χίλια μπράβο.... και είναι τόσο λίγα για αυτόν τον αθλητή, άνθρωπο... ✌🏻✌🏻🙏🏻💕 πάντα να κάνεις ‘’ ζημιές ‘’ 😉👍🏻 Γιάννη Αντετοκούνμπο #GiannisMVP #Αντετοκουνμπο #giannisantetokounmpo pic.twitter.com/gfmLoccHB1

Η ίδια μάλιστα εύχεται στον σούπερ σταρ να κάνει πάντα … τέτοιες ζημιές!

ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά της συζύγου του

Ο Γιάννης έγινε στίχος σε τραγούδι του ράπερ Κάνιε Γουέστ

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος οδήγησε τους Μπακς στο δεύτερο πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια, φαίνεται ότι αποτέλεσε πηγή έμπευσης για τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος στο νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί σήμερα κάνει ειδική αναφορά στον “Greek Freak”.

«Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, κέρδισα με τους Μπακς, αφήστε με να είμαι ο Γιάννης», αναφέρει στο τραγούδι του ο γνωστός ράπερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top