ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά της συζύγου του

«Λύγισε» ο Greek Freak μετά τη λήξη του αγώνα για τα NBA Finals

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του τελικού, οι Μπακς κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημά τους στο NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέφθηκε «άρχοντας των δαχτυλιδιών», στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. 

Αντετοκούνμπο κλάματα

«Λύγισε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη του αγώνα

Ο γίγαντας από τα Σεπόλια, ο «Greek Freak», όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού με 50 προσωπικούς πόντους και ήταν εκείνος που οδήγησε τα «Ελάφια» στην επιτυχία. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφή του NBA – Πρωταθλητές οι Μπακς

Όμως μετά το τέλος του αγώνα δεν άντεξε… Έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας του και του αδελφού του κι όταν αντίκρισε τη σύζυγό του και τον γιο του «λύγισε» και ξέσπασε σε λυγμούς. 

Αντετοκούνμπο γυναίκα

Ο Αντετοκούνμπο ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά της συζύγου και του γιου του

Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν όλες στραμμένες πάνω του, η ένταση είχε φτάσει στο ζενίθ και ο Γιάννης, πηγαίνοντας προς τον πάγκο των Μπακς, γονάτισε και άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί, συνειδητοποιώντας τον άθλο που κατέκτησε με την ομάδα του. 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 65.000 οπαδοί των Μπακς έξω από το γήπεδο

Επιθυμία του άλλωστε ήταν η κατάκτηση του NBA και ιδανικά θα ήθελε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του στόχου του με τον πατέρα του, τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε, που τον έμαθε να βαδίζει στη ζωή του σεμνά και ταπεινά, με σεβασμό και προσήλωση σε όσα θέλει να πετύχει. 

Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο MVP του τελικού

Ίσως αυτή η απουσία να βάρυνε λίγο παραπάνω τους ώμους του, όμως ο πατέρας του είναι πάντα δίπλα του, όπως και όλοι οι Έλληνες που τον παρακολουθούν από μακριά με περηφάνια και χαίρονται για την τεράστια επιτυχία του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top