Σαμπρίνα Κβιστ: Η σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν συγκίνησε όλο τον πλανήτη

Τα δάκρυα για τον σύζυγο της και η αγωνία της μέχρι να μάθει ότι ζει

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε το στιγμιότυπο από την κατάρρευση του Δανού ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν κατά την διάρκεια αγώνα για το Euro 2020 μεταξύ των ομάδων Δανίας και Φιλανδίας. 

Κρίστιαν Έρικσεν: Καθαρές οι εξετάσεις του – «Δεν ξέρουμε γιατί κατέρρευσε»

Ο άτυχος 29χρονος ποδοσφαιριστής πατέρας δύο παιδιών υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οι στιγμές που ακολούθησαν από τους συμπαίχτες του, θα γραφτούν στο πάνθεον του ποδοσφαίρου ως την υπέρτατη πράξη αλτρουισμού και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Το γύρω του κόσμου κάνει η εικόνα της ανθρώπινης αλυσίδας που σχημάτισαν οι συμπαίχτες του Έρικσεν λίγα μόλις λεπτά από την κατάρρευση του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να τον προφυλάξουν από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φιλάθλων που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή μέσα στο γήπεδο. 

Συγκίνηση προκαλεί η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Σαμπρίνα Κβιστ η οποία εκείνη την στιγμή καθόταν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολουθούσε τον αγώνα όταν είδε όλη αυτή την δυσάρεστη στιγμή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της. 

Η γυναίκα έτρεξε πανικόβλητη προς το μέρος του ποδοσφαιριστή ξεσπώντας σε κλάματα ενώ συμπαίχτες του συζύγου της προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν, την στιγμή που οι γιατροί της ομάδας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο ποδοσφαιριστή. 

Ο Πίτερ Σμάιχελ, πρώην τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Δανίας, ήταν ο πρώτος που έτρεξε για να παρηγορήσει την Σαμπρίνα Κβιστ και όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα στο ραδιόφωνο του BBC «Ήταν οι χειρότερες δύο ώρες στην καριέρα μου στο ποδόσφαιρο»

Ποια είναι όμως η Σαμπρίνα Κβιστ;

Η Σαμπρίνα Κβιστ γεννήθηκε στη Δανία το 1995 ενώ σήμερα ζει στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της τον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά. 

Η κυρία Έρικσεν εργαζόταν ως κομμώτρια στη Δανία ενώ όταν μετακόμισαν στο Λονδίνο έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα ρούχων. Όπως η ίδια είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξη της η προσαρμογή στην βρετανική πρωτεύουσα ήταν δύσκολη ενώ σιγά σιγά προσαρμόστηκαν στη νέα πραγματικότητα. 

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012 ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 ο Κρίστιαν ανακοίνωσε μέσω του Instagram πως θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. 

Λίγο καιρό αργότερα η οικογένεια μεγάλωσε καθώς απέκτησαν και τέταρτο μέλος, το δεύτερο παιδί τους, με τον διεθνή άσο να γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Τετραμελής οικογένεια». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top