Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ υποκλίθηκε στον Εμπαπέ

«Toυ οφείλω μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου» ανέφερε ο σούπερ σταρ

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τα highlighs του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν 

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ  Νεϊμάρ μίλησε στο  France Football και υποκλίθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως εξομολογήθηκε ο Γάλλος άσος  παίζει πολύ δραστικό ρόλο στην διαδρομή του στην Παρί Σεν Ζερμέν  και η ευτυχία του στη γαλλική ομάδα εν πολλοίς οφείλεται στον συμπαίκτη του.

Εμίλια Μέρνες: Είναι ζευγάρι ή όχι με τον Νεϊμάρ;

"Μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στη Παρί το οφείλω στον Εμπαπέ. Με έκανε να μάθω τον γαλλικό τρόπο ζωής, μου εξήγησε τη νοοτροπία στη χώρα και του οφείλω μεγάλο μέρος της προσαρμογής μου.

Είναι σημαντικός ο τρόπος που ο Κιλιάν ήρθε κοντά μου από την αρχή. Είναι ένα ευγενικός και χαρούμενος άνθρωπος, είναι υπέροχος. Καταλαβαινόμαστε από την πρώτη ημέρα", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ακολούθως, τόνισε πως "επίσης, είχα την ευκαιρία να τον δω να προπονείται και μπόρεσα να παρατηρήσω την ταχύτητά του, το ρεπερτόριό του στην ντρίμπλα, την ταχύτητα στη σκέψη του. Την ίδια στιγμή, μένει ταπεινός και συνεχώς εξελίσσεται και προοδεύει.

Είναι το χρυσό μας αγόρι. και το έλεγα από την αρχή. Η ταχύτητα από μόνη της δεν έχει τίποτα να πει και πρέπει να τη χρησιμοποιείς σωστά, να έχεις εξυπνάδα, κάτι που διαθέτει ο Κιλιάν".

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top