Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στην Ελλάδα»

Τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή μετά τον σάλο που προκάλεσε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο διάστημα η είδηση της σύλληψης του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια και αποβλήθηκε από την Εθνική Αγγλίας για τους επόμενους δύο αγώνες.

Μαγκουάιρ: Δικάστηκε ερήμην - Παρών στη δίκη ο πατέρας του

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη στο BBC, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ένιωσε πανικό και φόβο, όταν συνελήφθηκε στο νησί το Κυκλάδων, υποστηρίζοντας ότι δεν υπέπεσε σε κάποιο ατόπημα και αποκαλύπτοντας τα αρκετά χτυπήματα που δέχτηκε στα πόδια, τα οποία τον τρομοκράτησαν. 

Χάρι Μαγκουάιρ: Κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες!

«Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που είχαν συλλάβει.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top