Χάρι Μαγκουάιρ: Κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες!

Επίθεση, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα δωροδοκίας

Ένοχος, για όλες τις κατηγορίες, κρίθηκε από το δικαστήριο της Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χάρι Μαγκουάιρ, κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά τη σύλληψή του και επαναλαμβόνεμενες απόπειρες δωροδοκίας.

Μαγκουάιρ: Δικάστηκε ερήμην - Παρών στη δίκη ο πατέρας του

Τελικά, ο Χάρι Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά την σύλληψή του και επαναλαμβόνεμενες απόπειρες δωροδοκίας, όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος του Sky News, Μάρθα Κέλνερ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Τα τρία αδέρφια κατηγορήθηκαν περαιτέρω για απόπειρα δωροδοκίας, ενώ ο Μαγκουάιρ και ο Κρις κατηγορήθηκαν για λεκτική βία. Οι κατηγορίες δωροδοκίας μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια με πρόστιμο.

Η Κέλνερ είχε μεταφέρει και αρκετές πληροφορίες από τη δίκη του Άγγλου αμυντικού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δύο άνδρες από την Αλβανία χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντας την αδελφή του, η οποία έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια, ειδοποίησαν τον οδηγό του βαν που είχαν, όμως αντί για το νοσοκομείο πήγε στο τμήμα.

Μαγκουάιρ: Ετοιμάζεται η Μάντσεστερ να του αφαιρέσει την αρχηγία;

Στον αντίποδα, ο κατήγορος ανέφερε πως όταν ο Μαγκουάιρ πήγε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top