Μαγκουάιρ: Ετοιμάζεται η Μάντσεστερ να του αφαιρέσει την αρχηγία;

Έντονες αντιδράσεις του αγγλικού τύπου για το επεισόδιο στη Μύκονο

Διεθνείς διαστάσεις έχει πάρει η σύλληψη του διεθνή αμυντικού της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο. Ο βρετανικός τύπος επικρίνει τον Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ η ομάδα του αν και τον στηρίζει, ετοιμάζεται να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

Ελεύθερος ο Χάρι Μαγκουάιρ- Απολογείται την ερχόμενη Τρίτη

Ο αρχηγός της δημοφιλεστερης αγγλικής ομάδας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ στη φυλακή. Η είδηση της σύλληψης του διεθνή Άγγλου αμυντικού για τον οποίο η Γιουνάιτεντ πλήρωσε 85 εκατομμύρια στη Λέστερ, κάνει το γύρο του κόσμου και σοκάρει τη κοινή γνώμη στο νησί. Έντονες και οι αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων των κόκκινων διαβόλων, που είδαν τον αρχηγό της ομάδας τους με χειροπέδες να διανυκτερεύει δυο μέρες στο κρατητήριο. 

Μαγκουάιρ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του άγριου καβγά στη Μύκονο

Οι αντιδράσεις, όπως ήταν φυσικό, πέρασαν και στον αγγλικό Τύπο. Η εγκυρότερη βρετανική εφημερίδα, GUARDIAN, στο βασικό αθλητικό του θέμα αναρωτιέται:  

«Πώς κατέληξε ο Άγγλος αμυντικός Χάρι Μαγκουάιρ στην ελληνική φυλακή; Ο παίκτης της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ είχε τη φήμη του διάσημου, αξιόπιστου, προσεκτικού. Τι πήγε λάθος;»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ!

Σε άλλο μήκος κύματος, τα αγγλικά ταμπλόιντ βρήκαν την ευκαιρία να... καταδικάσουν τον Μαγκουάιρ.

Η DAILY MEIL δείχνει τον Άγγλο αμυντικό με την σύντροφό του, Φερν Χόκινς, η οποία δεν ήταν μαζί του στη Μύκονο, καθώς τον περίμενε στην Αγγλία για να συνεχίσουν μαζί τις διακοπές σε κάποιον άλλο τουριστικό προορισμό. Η Χόκινς επικοινώνησε με τον Μακουάιερ από τη πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ενώ αγγλικά μέσα υποστηρίζουν ότι προσφέρθηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, αλλά ο Άγγλος διεθνής την απέτρεψε. 

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη πλευρά της προσπαθεί από τη πρώτη στιγμή να ρίξει του τόνους, καθώς δεν είναι ότι καλύτερο ο αρχηγός της να περιφέρεται με χειροπέδες από το αστυνομικό τμήμα στα δικαστήρια. 
 
«Ο Χάρι Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, όμως δεν θα ήταν κατάλληλο για το κλαμπ ή τον παίκτη να σχολιάσουν οτιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή».     

Όλα δείχνουν ότι ο Μαγκουάιρ θα πληρώσει ακριβά το επεισόδιο και την σύλληψή του στη Μύκονο, καθώς εκτός από χρηματικό πρόστιμο είναι πλέον πιθανό να του αφαιρεθεί η αρχηγία της ομάδας. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top