Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ!

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Χάρι Μαγκουάιρ

Στη σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ, του αρχηγού της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στη Μύκονο.

Champions League: Στον τελικό με Παρί η Μπάγερν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαγκουάιρ ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο έξω από μπαρ της Μυκόνου, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι συμπατριώτες του. Η ένταση που δημιουργήθηκε οδήγησε πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, για να επιβάλουν την τάξη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και οι συμπατριώτες του άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και με σωματική βία.

Άγριο ξύλο στο φιλικό αγώνα Λαμία – Παναιτωλικός

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν τρία άτομα, βρετανικής καταγωγής, ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, στο Α.Τ. Μυκόνου. Ωστόσο, ούτε κι εκεί ηρέμησαν τα πνεύματα, καθώς οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν, ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε μέσω του εκπροσώπου Τύπου τη σύλληψη του αρχηγού της, Χάρι Μαγκουάιρ, στη Μύκονο για εξύβριση και επίθεση σε αστυνομικό. Τονίζει ότι έχει μιλήσει ήδη με τον παίκτη, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές. «Η ομάδα είναι ενήμερη για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο χθες το βράδυ. Υπάρχει επαφή με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές. Προς το παρόν δεν θα κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο», αναφέρεται στην ενημέρωση προς τους ρεπόρτερ της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top