Μαγκουάιρ: Δικάστηκε ερήμην - Παρών στη δίκη ο πατέρας του

Οι δικαιολογίες για τον καβγά του αρχηγού της Μάντσεστερ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δικάστηκε ερήμην το πρωί της Τρίτης από το μονομελές πρωτοδικείο της Σύρου. Την ίδια στιγμή, ο βρετανικός τύπος συνεχίζει να δημοσιεύει μυθεύματα προσπαθώντας να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του άσου της μπάλας.

Επέστρεψε στην Αγγλία ο Χάρι Μαγκουάιρ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δε θέλησε να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις στο δικαστήριο για τις αγριάδες του στην Μύκονο. Προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να δικαστεί ερήμην, έχοντας μάλλον την ελπίδα ότι η δίκη του θα αναβληθεί, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μαγκουάιρ: Ετοιμάζεται η Μάντσεστερ να του αφαιρέσει την αρχηγία;

Παρών στην αίθουσα του μονομελούς πρωτοδικείου της Σύρου ήταν ο πατέρας του διάσημου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταξίδεψε από την Αγγλία για να παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία. Ο αδερφός του Μαγκουάιρ και ο φίλος του, οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για την υπόθεση, αποφάσισαν επίσης να πληροφορηθούν τις δικαστικές εξελίξεις από μακριά.

Μαγκουάιρ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του άγριου καβγά στη Μύκονο

Οι δικαιολογίες για τον καβγά 

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος πρωταγωνίστησε σε συμπλοκή στα σοκάκια του νησιού των ανέμων, ήρθε κατόπιν στα χέρια με αστυνομικούς και στην συνέχεια επιχείρησε να τους δωροδοκήσει για να μην το συλλάβουν, προσπαθεί τώρα με την βοήθεια του τύπου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εφημερίδας Sun, ο 27χρονος Άγγλος διεθνής δέχτηκε κλωτσιά από αστυνομικό, ο οποίος του είπε ότι η καριέρα του τελείωσε, ενώ  παράλληλα έχασε την ψυχραιμία του επειδή κάποιος Αλβανός γκάνγκστερ μαχαίρωσε δήθεν την αδερφή του, Νταίζη στο χέρι.

Η Νταίζη Μαγκουάιρ, πάντως, ποτέ δεν κατήγγειλε κάτι ανάλογο. Το μόνο που έκανε είναι να δηλώσει πως δέχτηκε άσεμνα πειράγματα και να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στο ίνσταγκραμ όπου εικονίζεται σε ένα μπαρ, αγκαλιά με τον αδερφό της, λίγο πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top